Jobbørs

Vi har brug for, at alle hjælper til med de arbejdsopgaver, der er i VB, i det omfang man kan, og med de evner man har, og derfor har vi lavet denne jobbørs, hvor vi lister ledige jobs både ad hoc opgaver og mere faste jobs.

• Afdelingsleder U5-U8
    • Hvis du er interesseret, kan vi fremsende en funktionsbeskrivelse
  • Afdelingsleder U9-U12
    • Hvis du er interesseret, kan vi fremsende en funktionsbeskrivelse
  • Medlemmer til aktivitetsudvalg
    • Vi vil gerne nedsætte et udvalg, som skal koordinere aktiviteterne og de frivillige i klubben
  • Fundraisere
    • Der er mange muligheder for at søge fonde for tilskud til f.eks. forbedringer i VB Parken eller til et konkret stævne for et konkret hold. Det er et job, man kan udføre hjemmefra, når man kan finde tiden til det.
  • Dommerkoordinator for frivillige dommere
    • Til og med U12 skal de enkelte årgange selv finde dommere til deres kampe, men især 8 mands kampe er svære at finde dommere til. Derfor vil vi gerne lave et dommerkorps, hvorfra man kan rekruttere til de enkelte kampe.
  • Koordinator til støvlebank
    • Vi vil gerne oprette en støvlebank, hvor man kan aflevere brugbare fodboldstøvler (og andet fodboldudstyr),  som man er vokset fra, til gavn for andre, som kan købe det brugte udstyr billigt.

Hvis du er interesseret i at påtage dig en af ovennævnte tjanser, så må du meget gerne henvende dig til Henriette Eskildsen, eskildsen@mail.dk

• Kvinder nyheder
    Kvinde JS for første gang over stregen
  • Piger nyheder