Jobbørs

Vi har brug for, at alle hjælper til med de arbejdsopgaver, der er i VB, i det omfang man kan, og med de evner man har, og derfor har vi lavet denne jobbørs, hvor vi lister ledige jobs både ad hoc opgaver og mere faste jobs.

• Medlemmer til VB Cup udvalg
    • Hvert år i juni afholder vi VB Cup for U5-U12 piger og drenge, og vi vil gerne være flere deltagere i det udvalg, der arrangerer stævnet
  •  Medlemmer til aktivitetsudvalg
    • Vi vil gerne nedsætte et udvalg, som skal koordinere aktiviteterne og de frivillige i klubben
  • Fundraisere
    • Der er mange muligheder for at søge fonde for tilskud til f.eks. forbedringer i VB Parken eller til et konkret stævne for et konkret hold. Det er et job, man kan udføre hjemmefra, når man kan finde tiden til det.

Hvis du er interesseret i at påtage dig en af ovennævnte tjanser, så må du meget gerne henvende dig til Henriette Eskildsen, eskildsen@mail.dk