Om VB museum

VB museum, uden fortid......ingen fremtid

Museums-udvalget

Knud Herbert Sørensen, Robert Torntoft, Norman Knop, Jørgen Markussen, Kurt Kristensen, Mogens Christensen (formand), Ejgil Jensen, Keld Hansen og Iver Schriver.

Åbningstider: Museet har åbent 2 timer før hver hjemmekamp i 1. division og en 1 time efter kampen.

Der kan også aftales tid til fremvisning ved henvendelse til Mogens Christensen.

Vejle Boldklubs Museum er under stadig udbygning.

Det er et initiativ under Vejle Boldklub, der har til formål at formidle Vejle Boldklubs historie til alle interesserede.

Løbende indsamler Vejle Boldklubs Museum effekter.

Museet er i besiddelse af et meget stort materiale, som man til stadighed søger at udbygge.

Specielt søger museet gamle sportsrekvisitter som fodboldstøvler med læderknopper, benskinner, ældre Vejle Boldklub fodboldtøj, læderfodbolde med snøre, skriftlige materialer om Vejle Boldklub, herunder årsskrifterne fra 1950'erne.

Vejle Boldklub blev stiftet 1891 og det var en cricketklub de første 12 år, så cricket udstyr fra den tid har også interesse.

Skulle nogen have lyst til at udlåne eller evt. donere sådanne effekter til Vejle Boldklubs Museum,
bedes man kontakte:

VB´s Museum, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

Mogens Christensen

E-mail : ruthmogens@vindinggaard.dk

Kvinder nyheder 10. oktober kl. 19:27
Kvinde JS for første gang over stregen
Piger nyheder
FODBOLD GLADE PIGER SØGER TRÆNER
VB nyheder
Referat fra generalforsamlingen
Nyheder