Sponsorater eller fælleskøb af VB tøj

Vi er altid stolte over at se vores spillere i VB tøj, og  derfor er vi glade, når man på de enkelte hold tager initiativ til at finde en sponsor eller samlet købe VB tøj via egenfinansiering.

I VB er ingen over klubben, og det er vigtigt, at alle følger de retningslinjer, som klubben har for køb af VB tøj:

• VB tøj skal købes gennem Sport 24, da Sport 24 er klubbens – og dermed alle holds – sponsor.
  • VB tøj skal være fra Hummel og som udgangspunkt fra den kollektion, klubben har valgt, da Hummel er klubbens – og dermed alle holds – sponsor.
  • VB tøj skal bestilles gennem klubbens kontaktperson til Sport 24 – kontakt materialer@vejleboldklub.dk - ingen kan tage direkte kontakt til Sport 24.

Præcisering omkring kvinde-/pigefodbolden i Vejle Boldklub
    Julehilsen fra Vejle Boldklub
    PROJEKT "KUNSTSTOFBANE 2"
  • Drenge nyheder
    Vil du være en del af Vejle Boldklubs U19 hold?
  • VB nyheder
    Det tager kun 5 minutter...
  • Piger nyheder
    Seminar om ernæring med Mia Sørensen