3F-liga holdet taber i Hjørring

Jesper Søgård
15. maj 2016 kl. 07:14
Sort dag i Hjørring

VB's 3 f liga hold kom på overarbejde i lørdagen udekamp mod Fortuna Hjørring . Fra kampens start satte hjemmeholdet dagsordenen og kom foran allerede efter 2 min efter en omstilling, hvor Vb var tæt på. Det blev 2-0 efter 6 min efter hjørnespark  og 3-0 efter 16 min efter samme recept. VB havde fine muligheder modsat derefter, Christina Fensbæk havde en friløber alene med målmanden uden succes inden Fortuna efter 30 min gjorde det til 4-0. VB var nu ikke bare i modvind pga vejret, men også pga et fantastisk hjemmehold. De spillede bare klasse, og var et niveau over udeholdet.
2 halvleg startede som første med et alt for nemt fortuna mål efter 5 min, og de øgede efter 62 min til tenniscifre 6-0. Så fik VB sat proppen i og havde tilløb til gode muligheder som halvlegen skred frem. Fatima al-ful blev nedlagt i feltet, men kampen's dommer undlod at fløjte.
Tillykke til Fortuna for en fodboldlektion, det kan der ikke røres ved, dog burde I vise større format fra bænken. Ole' Ole' lyde og andre nedladende kommentarer er respektløst