Menu

Vejle taber til Fortuna Hjørring

Anne Thomsen
17. april 2016 kl. 20:02
Måske et lidt for stort nederlag?

Lørdag var Fortuna Hjørring på besøg i VB parken. Det var 2. runde i 3F-ligaen's slutspil. Vi vidste godt, at det ville blive en meget svær kamp, men måske den tunge bane kunne tage lidt af tempoet ud af kampen.

Det kunne den for så vidt også. Tempoet var ikke så højt, som man kunne forvente fra Fortuna's side, hvis betingelserne havde været optimale. Men som om banen ikke var tung nok, så var vejrguderne bestemt ikke med os. Det styrtede ned gennem hele kampen. 

Vi fulgte fint med det meste af kampen. Det blev en spændende kamp, hvor hjemmeholdet leverede fantastisk fodbold i det meste af tiden. Vi spillede godt med, men vi var oppe mod et et super godt hold. Fortuna spil ligger på et meget højt niveau. 

Nederlaget blev til gengæld måske lidt større end nødvendigt. Vi lavede nogle fejl, som straks blev straffet. 3-4 af målene blev scoret på sådanne fejl, og det er der bare ikke råd til mod et hold på det niveau. 

Jesper Søgård valgte at start op i en ny opstilling, 3-5-2. Det lykkedes fint, og han var efter kampen meget tilfreds med den del af kampen. Vores bedste spiller var Sara Holmgård, som på venstre kant spillede en stor kamp. Der er ros til både hende og hele resten af holdet. Og Møbjerg, som fik 70 minutter, spillede en god kamp.

Næste kamp er også i VB parken. Der får vi besøg af Brøndby IF. Så har vi overstået de to sværeste kampe i slutspillet.

Luk