image Sejrsbillede efter 1-0 sejren mod Brøndby IF
U14L1
18. august 2018 kl. 15:27
U14 holdet vandt bl.a 1-0 over stærke Brøndby IF til weekendens stævne

En lille status på U14 Liga 1 holdet's deltagelse til årets Talentstævne i Stensballe, som i år er stærkt besat med 16 stærke hold.

Holdet startede ud med kamp i går fredag mod Mejrup, som til dagligt spiller i U14 Liga 1 i DBU turneringen. Man kunne godt se på spillet, at det var en fredagskamp, vi skulle lige i gang. Vi holder Mejrup fra vores mål i hele 1.halvleg, og i 2.halvleg har de en chance, som vores målmand flot redder. Vi scorede ikke på vores chancer, og derfor endte kampen 0-0.

I dag lørdag, skulle vi møde FC Helsingør. Et spændende nyt hold, som virker kan komme langt. Vi kommer rigtig godt fra start. Første halvleg er til et rent 12 tal, holder FC Helsingør helt fra chancer, og vi kommer både på måltavlen, 1-0 og 2-0 med 2 rigtig gode mål fra vores nye spiller, Ida Lillebæk. I fodbold er en 2-0 føring, rigtig farlig, og det må vi sande. Vi går lidt ned i tempo, og invitere FC Helsingør ind i kampen. FCH reducere både til 2-1, og til kampen resultat 2-2. En rigtig god kamp, som desværre ikke endte til vores fordel. Efter den kamp havde alle 4 hold, spiller 2 kampe, og spillede alle uafgjorte - så det var en meget lige pulje.

Kl.13:00, skulle holdet møde Brøndby IF, som til dagligt spiller i den bedste U14 række på Sjælland - et rigtig stærkt og godt hold. Pigerne var meget opsatte på kampen, og virkede koncentrede, samt klar på opgaven. Vi spiller en af vores bedste kampe dette efterår, og står rigtig godt mod Brøndby IF, og arbejder hele kampen igennem. Kampen ligende en 0-0'er, indtil Tilde dukker op via hjørnespark, og header bolden i mål til kæmpe forløsning på sidelinjen, for både træner, og medrejsende forældre. Efter kampen lød der et par rosende ord fra Brøndbys træner.

Pigerne er blevet 2'er i puljen med en et måls dårligere målscorer end FC Helsingør, som vinder puljen.

Pigerne er dermed videre i A slutspillet, og møder kl.18:00, Roskilde Pigefodbold i kvartfinalen, som holdet spillede en rigtig flot kamp til Vildbjerg imod. Så der er helt sikkert lagt op til en gyser!