Menu

U14 Liga 1 til fodboldgolf i Filskov

image The Champions!
U14 Liga 1 piger
16. august 2018 kl. 21:38
Dagens træning med knopper, blev udskiftet med kondisko og en fodboldgolf tur til Filskov

Dagens træning for U14's vedkommende, blev skiftet ud med en tur til fodboldgolf i Filskov.
Pigerne havde brug for en dag udenfor fodboldbanen, for at styrke sammenholdet og fællesskabet på vores U14 Liga 1 hold - hvor specielt de nye, skulle inviteres indenfor i fællesskabet, og læres at kende.

Pigerne har de seneste 3 uger, haft hård træning med 3 gange træning ugentligt, spillet 2 turneringskampe i U14 Liga 1, og været til Vildbjerg Cup, hvor de vendte hjem med en bronze medalje. Så dagens træning var flyttet til Filskov, hvor det blev til et par hyggelige timer med fodboldgolf, og socialthygge - som der ikke er tid til på samme måde til træningerne. Det blev til et par "hole runs", og pigerne havde en fantastisk tur, og faldt lige på det rette tidspunkt, hvor vi har haft tilgang af en del nye, og truppen derfor lige skal spilles sammen, både på banen, men også det udenfor banen, som helt klart også er vigtigt, for at man kan udvikle sig, og blive en bedre fodboldspiller. De nye har virkelig fået stemplet ind på holdet, og nu ser det også ud til at de er blevet en del af sammenholdet, og fælleskabet på U14 årgangen. super dejligt, og en fantastisk torsdag aften i Filskov.

Imorgen Fredag drager pigerne til Horsens for at deltage i dette års Talentstævne 2018, som løber af stablen denne weekend.  I U14 rækken er der tilmeldt 16 hold og man må sige at de bedste hold både fra Jylland, Fyn og Sjælland er repræsenteret ved stævnet. Hold som Roskilde, BSF, FCN, Brøndby, Odense Q og Haderslev deltager alle, så niveauet er rigtig højt i år.

VB pigerne er kommet i pulje med Brøndby IF, FC Helsingør samt Mejrup. Mejrup mødte holdet til Vildbjerg, og har bekendtskab med, mens både Brøndby & FC Helsingør er et helt nyt bekendtskab.

Pigerne spiller første kamp i morgen kl.16:50, og har derefter igen kampe lørdag, og søndag. Vi tager til stævnet med den mission om at få spillet holdet endnu mere sammen, og få nogle gode sportslige resultater med derfra igen, og få leveret noget flot fodbold :-) 

 

 

Luk