Menu

U14 piger tog 3. pladsen til årets Vildbjerg Cup 2018

image Efter 1-0 sejren i kampen om bronze i A slutspillet mod Mejrup
U14 Liga 1
05. august 2018 kl. 20:46
Efter 1-0 sejren i kampen om bronze i A slutspillet mod Mejrup.

U14 pigerne har fra torsdag til søndag denne uge, været afsted med U12, og U13 pigerne til Vildbjerg Cup 2018. 

Pigerne havde første træning med deres nye træner, Oliver i den forgangene uge om mandagen, og allerede om torsdagen rejste vi til Vildbjerg Cup, med forudsætning om at vi skulle ud og levere noget flot fodbold. Pigerne gik ubesejret videre i A slutspillet efter at have vundet puljen med bl.a sejre over Mejrup og FC THY Piger, med en målscorer på 25-1. I semifinalen skulle vi møde Roskilde Pigefodbold, som er et af de bedste Sjællandske hold. Efter en kamp, hvor pigerne leverede fodbold på højt niveau, og i det meste af kampen havde overtaget, måtte vi desværre indkassere et mål 1 minut før slutfløjt, til stor ærgerelse, og frustration, da pigerne klart havde fortjent sejren. Men pigerne kunne trøste sig med at træneren fortalte efter kampen at det var det bedste hold de havde mødt længe - og det må jeg give ham ret i - de leverede virkelig alt hvad de havde, og spillede rigtig flot fodbold. Efter pigerne lige havde slugt nederlaget ventede kampen om bronze, søndag morgen. Vi skulle igen møde Mejrup. Pigerne spillede næsten kampen til UG - man kunne godt se at kræfterne stille og roligt var brugt op, men pigerne havde så meget fortjent at få 3. pladsen med hjem, og det bevidste de.

SÅ godkendt af alle 14 piger igennem hele turneringen, som blot har lukket 2 mål ind i 8 kampe, samt scoret 26 mål - og lige skulle vende sig til en ny træner og nye spillere. 11 af spillerne kom på måltavlen i løbet af turneringen, og det var generelt flot fodbold at være vidne til, dog noget der skal arbejdes videre på, på træningsbanen, men det jo kun godt. Udover masser af kampe, var der også masser af tid til at pleje det sociale mellem pigerne, som virkelig besidder et stærk sammenhold og kammeratskab.

Pigerne kunne til sidst stolt, række hænderne over hovedet på podiet på Vildbjerg Stadion foran flere hundrede mennesker til præmieoverrækkelsen, hvor det blev til medaljer og pokaler! 

Pigerne har nu 3 træningspas den kommende uge, inden der venter den første kamp på hjemmebane nu på lørdag i DBU turneringen mod VSK Aarhus i U14 Liga 1.

Luk