Menu

U14 Drenge Liga 1 er kommet stærkt fra start

image U14 Drenge Liga 1 trænerteam - Hechmann & Ravnborg
24. august 2020 kl. 23:36

Sommerens forberedelser bød på to Blitz-stævner i VB Parken, hvor det første bød på gode kampe mod EFB, Hobro og Greve, samt et nederlag til AGF. Det andet blitzstævne blev vundet efter sikre sejre over SønderjyskE og FC Roskilde samt en uafgjort mod Dalum IF.

I mellem de to stævner vandt VB U14 en træningskamp mod Ringkøbing IF med 4-1.

Første aktivitet efter sommerferien var en future-kamp mod Kolding IF som blev vundet 2-0 på mål af Thychosen og Tonnisen.

I første turneringskamp var det et tændt og toptunet VB mandskab der drog nord på til de gule fra AC Horsens. VB startede fint men holdet skulle lige finde selvtilliden frem og derefter så de sig ikke tilbage. Efter 0-5 til VB ved pausen, skruede VB op for tempoet i anden halvleg og vandt med 0-14. En sejr som betød at VB kom godt fra land i liga 1 og viste at de mange forberedelser bar frugt og holdet ramte det rette tændingsniveau fra første turneringskamp. Holdets udtryk var et VB hold værdigt med højt pres, flot teknisk offensiv fodbold og hårdt arbejde.

I den forgangne weekend skulle VB U14 så op mod en helt anden modstand. OB som i den sjællandske Liga 1 lagde ud med en 3-1 sejr over Brøndby, var klar til at matche VB i en træningskamp i Ådalen. VB lagde ud som i storsejren over Horsens med højt pres og målsøgende teknisk fodbold. Ved pausen stod der 0-0, men målte målchancer var 11-1 i VB's favør, hvor OB's eneste chance var i det 24. minut.

I anden halvleg fortsatte VB hvor de slap og kom frem til 3 målchancer mere (bl.a. 2 på stolpen) før OB i 54. minut kom frem til deres anden chance i kampen. I kampens sidste 10 minutter kommer OB frem til to store chancer hvoraf det ene giver dem sejrsmålet til 1-0 efter 62 minutter. I sidste minut har VB endnu en stor chance for at udligne men bolden ryger lige forbi OB målet.

Det var en super lærerig kamp for VB drengene som fik tanket en masse selvtillid i spillestilen og fik vist at holdet kan spille med blandt de bedste U14 hold i landet. Med en målchance-score på 16-5 til VB, fik OB vist at VB holdet skal være koncentreret i alle 70 minutter og omstille chancer og spilovertag til mål, hvis holdet skal slå de gode hold.

Næste kamp for U14 er en træningskamp søndag på Jysk Park i Silkeborg mod hjemmeholdet, der har lagt ud med en sejr over Randers FC og et nederlag til Viborg FF i den nordlige Liga 1.