Menu

U14 Drenge Liga 1 har krydset klinger med AGF, Silkeborg og FC Midtjylland

image U14 Drenge Liga 1
18. september 2020 kl. 17:39

U14 har ikke ligget på den lade side. På trods af at Liga 1 kun har budt på én enkelt kamp de sidste 3 uger, så har Vejles bedste U14 mandskab været i ilden hele 4 gange. Det blev i alt til 3 uafgjorte kampe og en enkelt sejr.

I en træningskamp mod Silkeborg IF, afviklet på Jysk Park, fandt U14 holdet skarpheden frem og vandt en ellers lige kamp med 1-4 på mål af Sander, Klaster, Barfod og Aiham.

I Liga 1 stod den i sidste weekend på kamp mod AGF i Århus. En kamp hvor især første halvleg stod med klar VB dominans og mange chancer. På trods af en 1-3 føring, endte kampen helt åben med mange chancer i begge ender og en deler på 3-3. Mål af Tonnisen, Vedel og Sander.

I den forgangne weekend var der planlagt stævne i Brøndby, men da det nye forsamlingsforbud ramte en del kommuner, blev stævnet udsat. I stedet blev AGF og FC Midtjylland inviteret til VB Parken om søndagen til et lille 3-holdsstævne.

VB mødte først AGF, hvor VB spillede en fin kamp og så rigtigt gode ud i store dele af kampen, endte det dog med en 0-0 deler.

Mod Midtjyderne så VB holdet mere nervøst ud, men det høje pres og udtrykket med bolden så godt ud. VB spillede i perioder rigtigt god fodbold og spillede sig fint frem til chancer, igen blev det til en deler på 2-2. Mål af Aiham og Tonnisen.

Den kommende uge står på pokalfodbold og liga 1, hvor Stensballe IK er værter i pokalturneringens 2. runde torsdag, og lørdag spiller VB's U14 drenge turneringskamp i Esbjerg.