Menu

Nyt fra bestyrelsesmødet d. 5.11

image
06. november 2019 kl. 11:57

Der har været afholdt bestyrelsesmødet tirsdag d. 5.11.2019.

 

Bestyrelsen følger her op på de væsentligste emner på dagsordenen:

 

Strategi for kvinde/pigeafdelingen

Sportschef for kvinde/pigeafdelingen, Steen Petterson, deltog på bestyrelsesmødet for at give input til ny strategi for kvinde/pigeafdelingen. Det gav anledning til en række gode drøftelser omkring målsætninger på både kort og lang sigt.

Processen er nu, at bestyrelsen igen på december-mødet behandler emnet, med målet om at blive helt skarpe på strategien fremadrettet.

Der vil blive indkaldt til træner/ledermøde i kvinde/pigeafdelingen i januar, hvor bestyrelsens forslag og tanker fremlægges.

 

Banevedligeholdelse

Vi har modtaget rigtigt mange spørgsmål vedr. vedligeholdelsen af bane 1.

Kommunen har været i gang med at udbedre målfelterne, hvor der er lagt nyt rullegræs ud.

Bane 1 og bane 4 (hvor 1. division træner) er i samme ombæring blevet jordløsnet og ”topdresset,” så de kan fremstå klar og i god stand til foråret.

 

Kunstgræs

Som bekendt er vi gået ind i kunstgræssæsonen. Vi er mange på banerne samtidigt, og vil gerne opfordre til gensidig fleksibilitet og overholdelse af træningstider, så de næste hold kan komme til.

Endeligt skal vi indskærpe, at målene skal skubbes ud til siderne efter træningen, således at der kan køres banepleje – ikke mindst når/hvis sneen sætter ind.

 

E-fodbold

Vi blev desværre ikke udvalgt til DBUs pilotprojekt omkring E-fodbold, som i første omgang kommer til at køre på Sjælland. Men vi holdet et vågent øje med udviklingen på området.

Luk