U13 Drenge Liga 1 i to gode træningskampe mod Silkeborg IF og AC Horsens

image U13 Drenge Liga 1
25. oktober 2019 kl. 20:14

Silkeborg IF onsdag d. 09/10-19

Første Halvleg starter VB-drengene rigtig fint med et OK opbygningsspil, men står for langt nede med sine backs - hvilket gør det let for modstanderens kant at lukke holdet ned. Det bliver rettet og Vejle Boldklub begynder at spille lettere forbi SIF’s første pres.  Hjemmeholdet fra Søhøjlandet scorer efter 9 min. ved Simon Stüker, der på en omstilling centralt skyder flot udenfor feltet op i hjørnet; uden chance for keeperen. Det tager ikke pusten af gutterne fra Jyllands Rubin og vejlenserne begynder at få mere og mere fat i spillet. Dog halter drengene stadig lidt centralt ift. afstand til duellerne, hvilket gør det let for hjemmeholdets spillere, at kunne vende fremad.

Anden Halvleg er VB meget spildominerende og Silkeborg IF kommer ikke rigtig frem til noget. Trænerteamet tæller ét flot angreb fra Silkeborg IF, hvor der skydes på mål langt udefra.. Rigtig meget ros til forsvarskæden for det flotte arbejde. De er dygtige til at gå op og tage duellen / turde bryde bolden.

SIF havde en rigtig god keeper som tager 3-4 meget store afslutninger fra os! Kampen ender 1-3 til Vejle Boldklub

Følgende spillere deltog i kampen:

• Mads Bonde (Future Vejleklub, Egtved IF/Ammitsbøl IF)
  • Mathias Vedel (Future Vejleklub, Bredballe IF)
  • Jakob Vejs
  • Jonas Meyer
  • Martin Kruse (Future Vejleklub, Sole IF)
  • Asger Jensen (Future Vejleklub, Bredballe IF)
  • Oscar Smedegaard (Future Vejleklub, Hedensted IF)
  • Mads Dueholm
  • Anton Klaster (Future Vejleklub, Bredballe IF)
  • Oliver Olsen (Future Vejleklub, Hedensted IF)
  • Jonas Nydam

Udskiftere (alle benyttet):

• Jakob Krabbe (Future Vejleklub, Bredballe IF)
  • Kristoffer Guldmann
  • Kristian Tonnisen (Future Vejleklub, Bredballe IF)
  • William Husted (Future Vejleklub, Bredballe IF)

Mål:

• 2 x Martin Kruse
  • 1 x Mads Dueholm
  • 1 x Simon Stüker (SIF)

Cheftræner: Casper Ahm

Assistenttræner: Peter Lund

Læs her hvordan Silkeborg IF oplevede kampen: ”U13-drenge fightede godt, men kørte trætte”

AC Horsens onsdag d. 16/10-19

En kamp som var meget bølgende frem og tilbage i 1. halvleg og bød på for mange tekniske fejl

Anden halvleg løser VB-drengene spillet markant bedre og har rigtig mange fine skud på mål uden held. De røde er gode i første-presset, hvilket tvinger AC til tidligt at serve mange bolde op igennem banen via luft under bolden.

Hele kampen igennem ser Vejle Boldklub-spillerne fine ud i presset. De laver to mål på flot pres og flere efterfølgende skud. Kampen bliver tabt 3-2, men VB havde meget spil og overtag i store dele af kampen - der er mange gode ting at tage med derfra udover resultatet.

• Bertram Valbak (Future Vejleklub, Hedensted IF)

Mål:

• 2 x Kristoffer Guldmann
  • 1 x Loris Osmani (ACH)
  • 1 x Rasmus Kjær (ACH)
  • 1 x Rinor Rexhepi (ACH)

Læs her hvordan AC Horsens oplevede kampen: ”To meget forskellige halvlege i sejr over lokalrivaler”