Menu

BK-06 Esbjerg - Vejle B. Serie 1, resultat 0 - 4

image
26. marts 2023 kl. 20:05

Så kom vi endelig igang med turneringen, efter 11 ugers opstart med blæst sne og vand.

Vi har sagt farvel til 5 spillere men goddag til hele 7 spillere, der alle tidligere, har spillet på højere niveau, hvilket klart gør, at vores trup er blevet markant bedre, og målsætningen er oprykning, til Jyllandsserien.

Til dagens kamp, havde 4 spillere fundet vej til truppen, og det var da også en af de nye, Nicolai Søndergaard, der efter en flot solo tur, gjorde det til 1-0.

Vi var meget på bolden, hvorimod Esbjerg spillede på omstillinger, som vi dog fint havde styr på.

I det 40. Minut stak kampens bedste spiller, hjemvendte Sebastian Bruhn, fra modstanderens bagkæde, og scorede sikkert til halvlegsresultatet 2-0.

3-0 blev det i det 54. Minut ved Patrick Rasmussen, der kunne havde scoret yderlige et mål, hvis modstanderen ikke havde trukket en nødbremse, hvilket resulterede i et rødt kort. 4-0 og kampens resultat blev det ved indskiftede Muhammed Akif.

Der var debut til Kristian Bonde, Nicolai Søndergaard samt Nikolaj Søgaard, der desværre måtte udgå efter et sammenstød.