Menu

Flot 2 halvleg sikrede 1 point.

image
11. oktober 2022 kl. 07:56

Lørdag skulle VBs serie 1 hold op imod ASA Aarhus. En kamp der blev spillet i VB Parken, men inden kampens start skulle Finn Larsen mindes med 1 minuts stilhed.

En rigtig VB mand som altid havde et smil på læben når man mødte ham og altid var klar med en hjælpende hånd.

Kampen startede med VB i kontrol. Det var VB i de første 10 minutter men derefter og resten af halvlegen var under det niveau vi selv forventer vi kan levere. Efter 13 minutter bragte ASA sig foran 0-1.

Efter 23 minutter fik VB frispark udenfor feltet som Akif flot sparkede ind via overliggeren. Men glæden varede kort for i det 29 minut blev det til 1-2 og i det 34 minut 1-3. VB viste en chokerende lavt niveau de sidste 35 min af 1 halvleg. Det kostede ændringer i pausen og en opsang.

Men en ting er hvad der bliver sagt, en anden ting er hvad der bliver leveret.

Der må man bare sige at VBs drenge tog revanche i 2. Halveg med fight og intensitet. Efter 65 minutter får VB reduceret til 2-3 ved Patrick Rasmussen og så følte man der var noget at komme efter, men desværre fik ASA scoret på stort det den eneste berøring de havde i VBs felt i 2 halvleg til 2-4 efter 74 minutter. Så frygtede man at kampen var slut, men i 82 minut er Akif igen på pletten, 3-4 og så var kampen åben. VB havde godt med muligheder i 2 halvleg og i 88 minut var Younes på pletten og udlignede til 4-4.

VB havde muligheder for at score til 5-4 også men det blev ved et enkelt point.

Fremhæves skal Marcus Andersen og Mads Eskildsen for gode præstationer.

Næste kamp er på torsdag kl 18.30 mod Stensballe.