Herresenior Serie 2 - sejr i tredje spillerunde gav førsteplads i puljen

image
Benny Gylling
12. april 2022 kl. 15:27

Lørdag d. 09/04 tog Vejle Boldklub imod Horsens fS i VB parken.

VB skulle forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter den uafgjorte kamp senest.

Lørdagens kamp skulle dog vise sig at blive præget af vejrforholdene, da der stod en hård vind på langs af banen.

De røde startede bedst med vinden i ryggen i 1. halvleg og kom på både 1-0 og 2-0 på mål af Younes Benchaou.

2. halvleg vidste vi kunne blive svær da holdet nu ville have hård modvind. Det blev som frygtet en helt anden kamp i 2. halvleg og HFS bed godt fra sig. Det resulterede i en reducering efter 81 minutter. Heldigvis stod spillerne godt imod og lukkede kampen til sidst på to mål af Akif til slutresultatet 4-1. Med sejren ligger VB aktuelt på 1. pladsen efter 3 runder.

Næste kamp er tirsdag aften d. 12/04, hvor holdet tager en tur til Juelsminde IF, hvor Hellebjerg Kunstgræs lægger an til 4. spillerunde, med kampstart kl. 19.00.