Herresenior Serie 2: Tilbage på sporet med sejr over Hover IF

image
Benny Gylling
18. juni 2022 kl. 08:58

Tilbage på sporet

Onsdag aften var der igen kamp for serie 2 holdet, der var klar på at revancher både resultat men også en dårlig indsats fra lørdagens nederlag.

Spillerne viste fra første fløjt at de var klar til at give den fuld gas i denne midtuge kamp mod Hover IF.

Trods fine muligheder og godt spil skulle der gå 29 minutter før vi kom foran 1-0. Et rigtig flot angreb som ender med at Younes flot finder Akif i feltet og sætter bolden køligt ind til 1-0 hans 11 sæsonmål.

3 minutter senere får vi et frispark lige udenfor feltet. Det tager anfører Waris Faghir sig og sparker den flot ind til 2-0 som også er stillingen ved pausen.

Waris og Akif rundede henholdsvis 25 og 75 kampe for VB i sidste hjemmekamp mod Juelsminde ligesom også Kasper Lqnge rundede 25.

2 halvleg var knap nok sparket igang inden bolden lå i vores net. Hovers Emil Toft sparkede flot et frispark ind til 2-1.

Men 1 minut senere i det 48 minut lå bolden igen i Hovers mål. En flot assist fra Andreas H som finder Younes, 3-1.

I det 71. Minut blev der debut til Tasal Rahmani fra vores U17 hold. Derfor havde vi 2 U17 spillere på højresiden de sidste 20 minutter da Marcus Andersen også stadig går for at være U17 spiller. Tasal er i øvrigt lillebror til Atal Rahmani som også spillede fuld tid i kampen og spillede en god kamp.

I minut 77 fik vi endnu engang et frispark lige udenfor feltet og selvfølgelig skulle Waris forsøge igen. Han leverede et mål der var endnu bedre end hans første i kampen da denne blev lagt helt op i krydset. Fantastisk mål.

Spillet var godt og VB skabte muligheder det sidste mål faldt i overtiden til 5-1 da U19 spiller Batughan lukkede og slukkede kampen.

En sikker sejr og et godt modsvar til vores kamp i lørdags.

Fremhæves skal dobbelt målscore Waris for målene men også en sikker leder i bagkæden. Samt Marcus Andersen der fløj op og ned af højresiden hele kampen igennem.

Sidste kamp her i foråret er på lørdag kl.13.30, når vi tager imod Viby IF. Vi håber mange vil komme ud og se topkampen i VB Parken.