09. september 2022 kl. 07:46

Torsdag aften skulle VBs serie 1 i kamp efter weekendens kamp blev en skrivebordssejr.

Modstanderen var Stavtrup IF som inden dagens kamp lå på 3. Pladsen i puljen.

Stavtrup startede kampen bedst dog uden at komme frem til noget.

Efter 10 min var det dog VB der fik den største store chance, men Akif’s træk blev lidt for langt og målmanden kom godt ud og reddede Akif’s afslutning. VB kom bedre med i kampen derfra og efter 25 min er det igen Akif der får en chance tæt under mål men han sparkede desværre, for VB over mål.

Derfra kæmpede Stavtrup sig tilbage i opgøret igen og endte også med at have 2 store chancer hvor Rasmus Villadsen tog godt fra. Stavtrup sluttede 1 halvleg bedst.

1. Halvleg startede meget lige og begge hold stod fint på banen og gav ikke meget væk. Vi skulle hen til de sidste 10 min før der kom tænding på. Begge hold havde forsøg på omstillinger som var lige ved og næsten og derfor endte kampen 0-0.

En rigtig god modstander som matchede os godt. Vi kører derfor til Vejle med 1 point og tilfredshed med at holde 0’et.

Målmand Rasmus havde udover nogle fine redninger også gode indgreb i luften. Derudover skal indskifterne (Marcus, Andreas H og Jeppe M) også nævnes da de kom ind da vi havde mistet momentum i kampen.

Næste kamp er søndag d. 18/9 på udebane mod et andet tophold Hasle B.