Menu

Velkendte ansigter i truppen hos Herresenior

image Younes Benchaou (tv.) & Waris Faghir (th.)
Benny Gylling
04. december 2021 kl. 14:42

Det er med rigtig stor glæde, at vi i klubben og til førsteholdet hos herresenior kan byde velkommen til Waris Faghir  og Younes Benchaou, som har valgt at spille i VB igen.

 

Vores nye trænere og vores målrettede plan om at komme i Danmarksserien hurtigst muligt, har vakt opsigt blandt de to spillere.

De understreger, at det har været et svært valg, da de begge to har været rigtig glade for at spille i Bredballe IF. Men de synes projektet i VB lyder spændende, og er noget de gerne vil være en del af.

 

Younes Benchaou udtaler:

“Jeg har valgt Vejle, pga trænerne og så synes jeg det nye projekt i Vejle lød rigtig spændene.

Jeg har haft lidt kendskab til Brian, men har aldrig spillet under ham. Marc har en masse erfaring fra superligaen som han kan komme med også.

Jeg har været til møde med både Brian og Marc og de vil virkelig gerne det her projekt, så efter mødet var jeg ikke i tvivl om at jeg gerne ville være en del af det her projekt”

 

Waris Faghir udtaler:

“Jeg har valgt at skifte til Vejle, fordi at jeg tror at det nye trænerteam kan flytte holdet i den rigtige retning. Jeg kender Brian for min tid på Vejles u17 liga hold, hvor han var træner for mig. Marc kommer selvfølgelig også med en stor erfaring med mange superligakampe. Jeg har været til samtale med trænerne, og da de fortalte om det nye projekt, så tiltalte det mig meget. Jeg har haft en rigtig god tid i Bredballe, men jeg er klar på nye udfordringer i Vejle”

 

Velkommen til🔴⚪️⚽️

Luk