Menu

2 divisions kvinderne er nu midtvejs i sæsonen, læs mere her.....

image
02. oktober 2022 kl. 10:39

Vi er nu midtvejs i sæsonen og har mødt alle hold en enkelt gang og det er tid til en status for 2. div. kvinder.

Vi har fået på nogle punkter en lidt hård medfart i starten af sæsonen med skadet spillere, ferie mm. Det gør det har været svært at skabe noget kontinuitet hen over de første 6 kampe. Det betyder også, at vi har brugt 23 forskellige spillere og flere har spillet pladser, som de er ukendte med eller som ikke er deres primære position.

Vi har en målscore på 5-16. Kun 2 kampe er tabt med 1 mål. Vores 5 mål er scoret af 4 forskellige. Vi har fået 5 gule kort og har en gennemsnitsalder på 19 år. Vi er et hold i udvikling, men vi har ikke nok rutine endnu.

Vi træner hårdt hver uge og vi tror på, at det skal nok komme, når vi bliver ved med at arbejde med vores individuelle og hold udvikling.

Nu kender vi de hold vi er oppe imod, så det er nu vi skal bygge på og være bedre forberedt på det, der venter de næste 6 kampe. Vores målsætning er stadig, at vi skal have mere end de 3 point, som vi har nu, når grundspillet er slut. Vi skal starte med mindst 1 point, når slutspillet går i gang i foråret 2023.

Christina Bendorf

Luk