Sejr i efterårets sidste kamp for kvindernes 1. Div

Anne Thomsen
18. november 2018 kl. 16:49

Vejle B - Vildbjerg IF:  2-1 (2-0)

Kvindernes sidste kamp i efteråret var en af de bedste af slagsen fra holdet i 1. Div. Spillerne gav alt hvad de havde, så de mange tilskuere blev vidne til en flot fodboldkamp.

Allerede i det 4. min. kunne Eline Gernow bringe hjemmeholdet foran. Målet kom efter et flot opbygget angreb, hvor Cecilie Themsen fandt Eline med en god stikning, hvorefter frk. Gernow med venstrebenet scorerede sikkert. Hjemmeholdet havde fint styr på gæsterne, men alligevel blev vores keeper da lige prøvet godt og grundigt af! Vibeke hev efter et kvarters spil en KANON redning ud af ærmet. Hun spillede i det hele taget en stor kamp.

En halv time inde i kampen fik vi øget vores føring efter et hjørnespark. Efter at være sparket ind i feltet kom bolden ud i fødderne af Trine Thisgaard, som kunne score til 2-0. Inden pausen havde vi et par chancer mere. Bl.a. et indlæg fra Eline, som Themsen fik fat på, hun vendte flot rundt og sparkede, men desværre fil VIF’s keeper reddet til hjørnespark. I den anden ende reddede Vibeke så VB med endnu en flot redning.

Efter pausen bølgede kampen lidt frem og tilbage. Man havde dog en fornemmelse af, at VB var tættere på 3-0 end Vildbjerg på 2-1.

Kathrine Terp måtte efter en times spil bide i græsset. Hun var så uheldig at stå i vejen for en clearing fra forsvaret, så hun blev ramt i hovedet. Men den rutinerede spiller var efter en kort behandling dog klar igen kort efter.

Gæsterne fik tilkendt et straffespark i det 67. min. Men til alle VB’eres lettelse sparkede deres spiller forbi målet.  Til gengæld kunne Vildbjerg reducere til kampen’s resultat 2-1 efter et angreb, hvor det meget så ud til at være offside. Der var ihvertfald lidt tvivl om det var det der blev dømt, eller der var dømt mål. Men mål var der, og de sidste 4 minutter blev lidt hektiske. Men da slutfløjtet lød var det en kendsgerning: vi havde vundet over et af puljens tophold.

Kampens bedste må være Kathrine Terp. Hun arbejdede som vanligt hårdt inde på midtbanen. Hun er en rutineret og fysisk stærk spiller, som modstanderne slår sig på, hvis de går i nærkamp med hende.