Menu

Turnerings start og 3 point til VB pigerne.

image
03. april 2023 kl. 16:58

Turneringen er i gang YES – og tilmed med 3 point sat ind på kontoen. Velvidende det bliver en svær sæson og vi uge for uge skal spille op til vores bedste og nogle gange mere til, var det skønt at høste 3 velfortjente point i første kamp.

Vi har spillet nogle rigtig fine træningskampe og fået set mange spillere både på vante og uvante pladser. Skæbnen ville det således at vores forsvarskrumtap i ugen op til første turneringskamp er dømt ude med en skade resten af sæsonen, men det betyder så at vores blæksprutte - aka T - tager over på flotteste vis og beviser hvorfor hun er blæksprutte. Det er bare det pigerne kan – det der er nødvendigt for holdet - det gør de. Vi møder et Thy hold hvor vi kontra første kamp imod dem sidste sæson kun havde 5 gengangere. Nye pladser, nye roller og nye piger gør at vi efter 3 lange mørke måneder med hårdt flid på træningsbanen får de forløsende 3 point sat i banken. Der er blevet kamp om pladserne og vi håber at se den gejst og vilje pigerne har hele sæsonen igennem. Sammenholdet, viljen og fællesskabet skal bære os igennem.

Imod Thy kommer vi bagud inden for de første par minutter på en misforståelse i forbindelse med et målspark. Men vi får rystet det af os og spiller en god første halvleg hvor vi godt nok fik en hjælpende fod i form af et selvmål fra Thy’s side. I 2. halvleg var vi klart bedst og pigerne spillede en god gang fodbold med gode løb for hinanden og viljen til at vinde. Vi har lært af den modgang vi har haft og bliver nu bare ved med at bevare troen på at vi godt kan.

Det er så fedt for pigerne at vi starter ud med en sejr og tilmed hvor vi starter med at være bagud. Alle gør en forskel og det er sammenholdet som gav som sejren. End ikke en April snart lørdag aften fik pigerne ud af fatningen. De vidste det var fair and square og helt fortjent.

Til kampen imod Thy var der debut til Sille som gjorde det super fint i angrebet og vi glæder os til at se mere fra den unge angriber. Det bliver godt.

Påsken står for døren hvor vi træner lidt, hygger meget med vores familier og så glæder vi os bare til efter påske hvor vi igen skal i kamp – næste gang imod Aalborg Freja.

Luk