04. juni 2023 kl. 20:25

U15 pigerne skulle søndag d. 4/6 drage mod det sønderjyske for at spille topkamp mod Haderslev.
Pigerne fik den kæmpe oplevelse at spille kampen på stadion.
Der var god stemning på lægterne til opgøret, både fra VB og Haderslev.
VB starter bedst ud og får et flot mål på straffe af Amanda Dobelmane. Kampen bølger frem og tilbage, efter 26 min. spil udligner Haderslev til 1-1 som pigerne går til halvleg med.
Kort inde i 2. halvleg scorer Haderslev et mål på frispark, 2-1 til dem. Efterfølgende er der mange gode aktioner inden Mie Møller Pedersen tager en flot dribletur opad banen og scorer til 2-2. Længe ser det ud til at kampen ender uafgjort, men med 2 min. igen scorer Haderslev på et langskud til kampens resultat 3-2.

Kampens spiller bliver uden tvivl Esther Haahr Jakobsen, som disker op med mange flotte redninger på målet for VB.

U15 pigerne ligger stadig i toppen af puljen med få kampe igen. De kæmper godt videre med det hårde arbejde på træningsbanen.