WEB / IT udvalget

WEB udvalget har ansvaret for Vejle Boldklubs hjemmeside www.vejleboldklub.dk og Facebook profilen Vejle Boldklub - Amatør

Udvalget består af:

Lars Kjeldsen, Oldboys afdelingen

Peter Lund, U13 drenge

Leo Kim Andersen, Oldboys afdelingen

Kontakten til bestyrelsen varetages af Henriette Eskildsen.

Hvis du som træner eller leder ønsker et indlæg på VB´s hjemmeside, har du 2 muligheder:

1. Du kan blive oprettet til at lave indlæg på nyhederne, så dit hold eller afdeling bliver eksponeret, når sæsonen begynder.
  2. Du kan sende dit indlæg til adressen web@vejleboldklub.dk , så sørger udvalget for, at nyheden eller ændringen kommer på hjemmesiden.

NB! hvis du selv vil lave indlæg til hjemmesiden er det vigtig, at du følger nedenstående regler.

VB ‐ hjemmeside og etik

Ansvar.

Hvor ligger ansvaret for hjemmesidens indhold:

• Vejle Boldklub amatør afdeling er ansvarlige for indholdet på hjemmesiden.
• Den person, som lægger et indlæg ind på hjemmesiden er ansvarlig for indlægget i forhold til VB.

Retningslinjer.

De efterfølgende retningslinjer er hentet fra forskellig relevant lovgivning og med
inspiration fra øvrige idrætsforeningers hjemmesider.

• Hjemmesiden kan og må ikke benyttes til nogen form for religiøs eller politisk propaganda, som kan virke anstødelige eller diskriminerende.
• Hjemmesiden kan og må ikke benyttes til nogen form for race eller kønsdiskrimination samt andre former for ærekrænkende budskaber.

Billeder på hjemmesiden.

Billeder må ifølge lov om ophavsret kun lægges på hjemmesiden med fotografens
tilladelse.

• Situationsbilleder, kampsituationer. Disse kan som udgangspunkt bruges uden samtykke fra de personer, som er på billederne. Billederne skal være ”harmløse”.
• Situationsbilleder fra fester og omklædningsrum. Disse må ikke bruges.
• Portrætbilleder, herunder holdbilleder. Disse kan som udgangspunkt ikke bruges uden samtykke fra de personer som er på billederne. Ved indmeldelse i VB skriver man under på en tilladelse til at ens billede må publiceres i det offentlige rum i forbindelse med holdbilleder.

Video / film sekvenser på hjemmesiden.

Her gælder samme regler som for billeder på hjemmesiden.

Øvrige tekster, publikationer og link.

• Publikationer, artikler m.v. på hjemmesiden. Disse er omfattet af loven om ophavsret og må derfor ikke lægges ind på siden.
• Der må ikke reklameres på hjemmesiden uden først at have fået accept / tilladelse fra WEB udvalget.
• Der må ikke linkes til eksterne websteder eller websider på hjemmesiden uden først at have fået accept / tilladelse fra WEB udvalget.

Udarbejdet på vegne af WEB udvalget / Leo Kim Andersen