Regler for betaling af kontingent i VB

Alle betaler som udgangspunkt kontingent, enten som aktiv eller passiv.

Aktive:

• U5 til U9 piger og drenge : 675 kr. pr. halvår
  • U10 til U19 piger og drenge : 875 kr. pr. halvår

For U13-U15 drenge i talentsektoren er der obligatorisk deltagelse i tøjordningen – se info under afdelingen

• Senior herrer og kvinder : 1000 kr. pr. halvår
  • Ungsenior : 875 kr. pr. halvår
  • Old boys and girls: 800 kr. pr. halvår
  • Kontingentet opkræves i januar og i august

Passive:

• Et passivt medlemskab er en slags støttemedlemsskab for tidligere spillere, og andre der gerne vil være en del af VB uden at spille fodbold.
  • Pris: 500 kr. pr. år
  • Kontingentet opkræves i januar

Øvrigt:

• Nye medlemmer betaler ved indmeldelse, og der betales for hele kontingentperioden, selv om man melder sig ind et stykke inde i perioden.
  • Betalt kontingent tilbagebetales ikke ved udmeldelse midt i kontingentperioden, da vi giver alle mulighed for prøvetræning, inden vi kræver indmeldelse og betaling

Undtagelser

• Der kan ydes kontingentfrihed for børn af mindrebemidlede forældre (det er muligt at få kompensation af DGI etc.). Afdelingsleder indstiller.
  • Skadede spillere, der har været fraværende i min 3 måneder, kan få kontingent nedsættelse til halvt kontingent. Afdelingsleder indstiller.

Restancer

• Spillere, der ikke betaler kontingent, bliver blokeret i systemet, så de ikke kan udtages til kampe.
  • Ved udmeldelse udsteder vi ikke spillercertifikat, før eventuel restance er betalt.
  • Tidligere medlemmer, der har op til 5 år gammel restance, kan ikke genindmeldes, før restancen er betalt.

Fordele ved medlemskab i VB

• Aktive medlemmer og trænere/ledere får adgangskort til Vejle Stadion.
  • Alle ungdomsspillere og trænere/ledere får VB’s årsskrift.
  • Alle i U5-U12 får kampsæt med kamptrøje, shorts og fodboldstrømper.

Vær opmærksom på nedenstående

Ved tilmelding til et hold i Vejle Boldklub accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkelt personer og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på VB’s hjemmeside og de sociale medier.

Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder mm., kan du sende oplysning herom med navn til din holdleder.

Man er først endelig tilmeldt og dermed kampberettiget, når kontingentet er indbetalt.