Ind- og udmeldelse

Indmeldelse

Inden du melder dig ind, bedes du kontakte træneren i den pågældende afdeling og aftale prøvetræning. Du finder kontaktoplysninger på trænerne under den enkelte afdeling.

Når du vil indmelde dig eller dit barn i VB skal du klikke på linket nedenfor, som tilhører din eller dit barns aldersgruppe.

Der er vigtigt at læse informationen i venstre side af selve tilmeldingen, som blandt andet omhandler offentliggørelse af billeder.

Den første kontingentbetaling vil skulle gennemføres i forbindelse med indmeldelsen via det elektroniske betalingsvindue. Vi understøtter følgende betalingskort (bemærk at helt almindeligt Dankort ikke kan anvendes til betaling):

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske ved henvendelse til VB's kontor på kontor@vejleboldklub.dk

Når man har betalt sit kontingent, sender vi helt automatisk spillercertifikat til en evt. ny klub.

Vælg den korrekte afdeling til indmeldelse: