Menu

NOVAskolen

NOVAskolen

NOVAskolen i Vejle tilbyder i 7.-8.-9. årgang  mulighed for at gå i en eliteidrætsklasse, og Vejle Boldklub arbejder sammen med NOVAskolen omkring fodboldlinien.

I eliteidrætsklassen har eleverne, udover det normerede timetal i almindelige fag, 3 gange morgentræning om ugen. En gang om ugen har de skadesforebyggende styrketræning i Nørremarkshallen eller i træningslokalet på Vejle Stadion, og to gange om ugen har fodboldeleverne fodboldtræning i VB Parken ved VB trænere, eller for pigernes vedkommende på Vejle Idrætsefterskole.

VB opfordrer spillere i talentafdelingen til at søge ind på skolen for at få endnu mere god fodboldtræning samtidig med, at der bliver taget et vist hensyn til de mange træningstimer fra skolens side. Fælles for alle elever er, at de er meget passionerede og ambitiøse i forhold til deres idrætsgren, og det eliteprægede miljø smitter til dels også positivt af på tilgangen til læring, så der generelt er et ret højt fagligt niveau.

Man skal søge om at komme ind i eliteidrætsklassen (find ansøgningsskema her), eller kontakt eliteidrætskoordinatoren på eliteklasser@elitevejle.dk.

Læs mere om tilbuddet på nedenstående links.

Folder

NOVAskolen

Elite Vejle

Seneste nyheder

 • VB nyheder
  VB's årsskrift ophører
 • Drenge nyheder
  U19L1: Optakt til forårets første turneringskamp mod HOG Hinnerup
 • Piger nyheder
  Hej ALLE fodboldpiger
 • Drenge nyheder
  Samarbejde om børnefodbold for drenge mellem Nørremarken Forenede Sportsklubber (NFS) og VB
 • Drenge nyheder
  Vejle Boldklub U16 Vest 1 sejrede 2-1 over Randers FC
 • Nyheder
  Dialog møde 2.0 - pigefodbold