VB Girls

Oliver Lundgaard
Mobil: 21 85 24 36
ol@vejleboldklub.dk

VB girls er et nyt tiltag i Vejle Boldklub, som er opstartet her i efteråret 2018 for årgangene 2008 og 2009 for at tilbyde yderligere træning til de piger der ønsker mere, end den daglige klubtræning.

Træningen har fokus på den individuelle udvikling og den enkeltes færdigheder med bold. Tilbuddet er ikke decideret til de bedste spillere men til de spillere der ønsker at træne mere end det tilbud som er i den enkelte klub. Dvs. alle kan være med uanset niveau. Det vigtigste er at man har lysten til mere træning med fokus på de individuelle færdigheder.

Troels Troelsen og Oliver Lundgaard er de faste trænere hver gang og hertil kommer der forskellige gæstetrænere, heriblandt assistenttræner på kvindelandsholdet Katrine S. Pedersen.

Tilbuddet gælder hos alle Vejle Boldklub's samarbejdsklubber, hvor der i dag er 25 klubber med i Vejle Boldklubs klubsamarbejde.

Vi arbejder på at få flere årgang med efter julen 2018.

Har ovenstående taget jeres interesse, kontakt da, ansvarlig,  Annette Meineche Jørgensen.

vbgirls@vejleboldklub.dk
Mobil: 22 70 00 11.