Menu

KS-2

image Kvinde serie 2

VB – Fredericia KF 1 0-6 (0-2)

30. 0-1

45. 0-2

60. 0-3

67. 0-4

84. 0-5

89. 0-6

Frede uddelte nyt tennisæg

VB stod godt imod, men overmagten var som ventet for stor, da et stærkt Fredericia KF 1 for anden gang på tre uger tilføjede de rødblusede et nederlag på 0-6. Forskellen var blot, at kampen denne gang blev afviklet 11:11 mod 9:9 første gang.

Med den hårde, kolde vind imod sig stred hjemmeholdet det bedste, de havde lært før pausen, hvor det først blev 0-2 i de sidste sekunder før pausen.

Efter pausen svandt kræfterne hos hjemmeholdet, og nederlaget blev til slut lidt grimt.

Angrebsmæssigt mangler VB tyngde, når man må stille op uden Guld og Cramer, og det blev da også kun til et enkelt forsøg inden for Fredericia-rammen, et langskud fra den altid arbejdsomme kaptajn, Dorte Guldborg.

Med kampens WOM, stærke Anne Nielsen, liggende som sweeper lykkedes det VB at holde gæsterne fra ret mange gennemspillede angreb. Fire af de seks mål blev således scoret på frispark/langskud uden den store chance for debuterende keeper Julie Meiniche.

Freya Bach Hirth fra U-15 gjorde god fyldest på venstrebacken, mens andre fine præstationer blev leveret af spillere som Pernille Christiansen, Mette Madsen, Camilla Laursen, Malene Toft samt debuterende Helene Nygaard.

VB er stadig i en udviklingsproces og vil være det længe endnu, men mod de kommende modstandere Give og Sole vil der forhåbentlig være tale om lidt mere jævnbyrdige kampe.

Næste opgave bliver en udekamp mod Give på onsdag.

FC Horsens - VB 5-2 (3-1)

04. 1-0

16. 2-0, str.

27. 2-1 Caroline Cramer

29. 3-1

57. 3-2 Dorte Guldborg

63. 4.2

84. 5-2

VB gjorde en god figur i Horsens

Nederlaget på Designa Arena onsdag aften i Horsens - det tidligere Bankager Stadion - hører til de absolut hæderlige. I silende regn tabte VB 5-2, men det var langt mindre end frygtet, for FCH havde vundet sine første tre kampe tårnhøjt. Da VB for tiden slås med et større skadeslazaret og kun havde 10 spillere til rådighed, måtte kampen afvikles som nimandsfodbold, og hjemmeholdet havde gavmildt ladet et par af sine bedste spillere sidde over. FCH-Anføreren med et utroligt speed i støvlerne voldte dog gæsterne adskillige problemer.

VB havde debut til dygtige Freya Bach Hirth fra U-15 samt Sofie Oehlenschläger. I målet var der et glædeligt gensyn med Frida Møller. Stjernekeeperen havde velvilligt stillet sig til rådighed, diskede vanen tro op med en stribe klasseredninger og blev WOM.

Alle VB's normale forsvarsspillere havde meldt afbud, hvorfor Anne Nielsen måtte agere sweeper - en rolle, hun klarede til UG, 13, 12 eller hvilken karakterskala, man nu vælger at anvende.

FCH kom planmæssigt foran efter blot tre minutter og øgede efter et kvarter på straffe for hands.

VB slog dog tilbage, da hurtige Caroline Cramer, som glædeligvis var tilbage, udnyttede en perfekt frispilning fra Dorte Guldborg. Øjeblikket efter blev det dog 3-1 til det rødblusede hjemmehold, hvilket også var pausestillingen. En stærk Dorte Guldborg bragte spænding ind i kampen i det 57. minut ved at score direkte på frispark, men på et langskud i krogen og yderligere en scoring sørgede FCH for en standsmæssig hjemmesejr.

VB spillede en god kamp - ros til alle - men vi glæder os til at få alle klar igen, så vi atter kan stille fuldt hold, når det efterfølgende går løs i serie 2.2.

Sole IF - VB 4-0 (2-0)

05. 1-0

21. 2-0

52. 3-0

78. 4-0

For stort nederlag i Sole

Soles serie 2 hold er bedre end VB's - javist. Men at tabe med fire var ikke ganske nødvendigt for de rødblusede mandag aften på Øster Snede Stadion i et gennem de fleste af de 90 minutter helt lige opgør. Men når man laver selvmål og brænder straffe, er det jo lidt op ad bakke...

VB - denne gang med 14 spillere til rådighed - kom skidt ind i opgøret, og allerede efter en håndfuld minutter kom Anne Nielsen til at sparke bolden forbi sin egen målmand, den på serie 2 debuterende Emma Birkegaard til 1-0. Samme Emma - netop fyldt 15 - blev i øvrigt kampens VB-pige. Stort målmandstalent, gode indgreb og aldeles uden skyld i de fire scoringer.

Aldeles chanceløs var hun efter en snes minutter, da Sole på et prægtigt langskud bragte sig på 2-0. Efter en halv time begyndte vejlenserne at finde hinanden, og faktisk spillede de fornuftigt den sidste time, hvor bolden blev kørt fornuftigt rundt.

Man manglede dog Soles skarphed, og trods overvægt i spil til de rødblusede var det hjemmeholdet, der på to omstillinger slog til efter pausen til slutresultatet 4-0. Også den største chance, man kan få i fodbold, lykkedes det VB at formøble. Dorte Guldborg blev fældet i det kriminelle felt, tog selv sparket fra 11 m pletten, men blev pillet af Sole-keeperen. Samme Guldborg hævdede sig dog med sit vanlige arbejdsraseri sammen med Emma Birkegaard som bedste vejlenser. Også Klara Guld gjorde det - trods vabler - fint.

I det hele taget skal VB-pigerne ikke fortvivle. Periodevist var spillet nydeligt, og det må betænkes, at holdet er spritnyt og indeholder en del piger, der ikke har spillet i årevis. Et hus skal bygges fra grunden, og sten for sten skal der lægges på.

Så bare op med humøret. Næste opgave bliver onsdag aften på Bankager Stadion mod FC Horsens.

VB - Fredericia KF 0-6 (0-3)

09. 0-1

22. 0-2

41. 0-3

74. 0-4

84. 0-5

86. 0-6

Frede uddelte tennisæg i nimandskamp

Med kun 10 spillere til rådighed måtte VB, som reglerne giver mulighed for, anmode om at få mandagens kamp på VB Parkens nye kunstbane mod FKF afviklet som nimandsfodbold. Som ventet var vejlenserne chanceløse, om end kampen til tider var mere jævnbyrdig, end cifrene antyder. Ikke at gæsterne ikke var seks mål bedre - det var de - men de rødblusede havde også rigtig gode muligheder for at true den ikke ganske dirkefrie fredericianske defensiv.

Den største tilfaldt ved stillingen 0-2 Maria Hansson, der glædeligvis gjorde comeback efter års fravær. Desværre lå bolden, der var til at trille ind i det tomme mål, til Hanssons højreben, som hun fortrinsvis bruger som transportmiddel og til at stå ud af sengen med, så chancen blev forpasset... Til gengæld forventer vi at se det berømte venstreben lyne i de kommende kampe...

Udeholdet havde medbragt fem udskiftere, og mod vejlensernes enlige på den lummervarme sensommeraften var det ikke mærkeligt, at værternes kræfter forsvandt mod slutningen, hvor målscoringen for alvor tog fart.

Altid energiske Pernille Christiansen blev kampens VB-spiller, men ros til alle for at gøre modstand, så langt konditionen rakte. Ingen grund til at hænge med hovederne for VB-pigerne, som blot skal være bevidste om holdets øjeblikkelige styrke og så ellers arbejde derudfra.

Næste opgave bliver en udekamp mod Sole IF kommende mandag.

Give/Thyregod - VB 1-2 (0-2)

23. 0-1 Klara Guld

45. 0-2 Caroline Cramer

83. 1-2

Vellykket start for nyetableret hold

Et på kort tid sammenstykket VB-mandskab fik en nærmest chokerende vellykket start på livet i serie 2. På banen ved Thyregod-Centret blev det til en hårdt tilkæmpet, men fortjent 2-1 sejr over et ligeledes nyt Give/Thyregod-hold.

Gæsterne var klart bedst før pausen og havde de største chancer. Efter et kvarter var der en friløber til VB's Caroline Cramer, som dog strandede på Give-keeperen.

Fortjent kunne Klara Guld imidlertid bringe de rødblusede foran efter 22 minutter - mesterligt spillet op af Dorte Guldborg.

Efter at samme Guldborg havde ramt overliggeren, og Cramer på ny havde haft en god mulighed, som hun dog sendte snært forbi mål, lykkedes det VB i halvlegens døende sekunder at bringe sig yderligere foran. Igen havde den allestedsnærværende Guldborg assisten, og hurtige Caroline Cramer eksekverede.

Kræfterne svandt hos udeholdet efter pausen, som blev ren overlevelse. Ikke meget blev længere sat sammen, men skønt de blåblusede nu havde alt spillet, sørgede et heroisk kæmpende VB-forsvar for at holde Give/Thyregod fra de store chancer. Og hvad der kom inden for rammen, tog keeper Simone Bavnsgaard sig på vanlig uortodoks vis sig af...

Det blev således kun til en kosmetisk reducering for hjemmeholdet på et rigtigt Sontagsschuß otte minutter før tid.

Kampens VB-spiller blev Caroline Cramer. Næste opgave for vejlenserne bliver onsdag i næste uge, hvor Fredericia KF gæster VB Parken.