Menu

U14 pigerne tog 5 sejr på stribe, og indtager 1.pladsen i Liga 1

image
18. september 2018 kl. 20:38
VB-pigerne vandt i fredags på udebane over Skødstrup, og i går blev det til endnu en sejr over Kolding B

VI LIGGER NUMMER 1!!!

Ja, den sang kunne synges efter kampen i går mod Kolding B. Pigerne hentede nemlig en vigtig sejr i Kolding, og en vigtig sejr i fredagens kamp mod Skødstrup som endte 1-4.

Pigerne har et hårdt program disse uger, og vi har i denne uge, 3 kampe som skal afvikles, og selvom man skulle tro, at det gav trætte og skadede spillere, ja så er det, det modsatte. Vi har en kamptrup som er uden skader, og konkurrencen om at komme på hold, er meget højt. Pigerne ligger dermed på den foreløbelig 1.plads i Liga 1, dog med et par ekstra kampe i hånden, men det ændre ikke særlig meget på pladserne - vi er i top 3.

Lidt fra gårsdagens kamp mod Kolding:

Pigerne kommer ikke særlig godt for start, tager de forkerte valg, løsninger, - og vi kommer aldrig godt i gang. Selvom vi faktisk har en del forsøg, kommer Kolding dog til den chance som førte til mål, nemlig et frispark udefra feltet, som går i kassen til 1-0. Pigerne kommer bedre, og bedre med, selvom første halvleg ikke var prangende på en langhåret blød græsbane, som ikke bød ind til Liga 1 bold. I halvlegen blev der talt meget om tingene, og pigerne indså at det at turde at lave fejl, troen på tingene og kæmpe røven ud af bukserne, var det der skulle til.

Det var et helt andet VB hold som kom ud til 2.halvleg - troen på tingene, afleveringer blev bedre, og fighterviljen, Ja - den kunne der intet sættes på i dag💯💪

Vores mål til 1-1, kom på det rigtige tidspunkt, vi får presset Kolding i bund, og med en god aflevering i dybden fra Alberte, smækker Ida den forbi Kolding keeperen, og ind til stillingen 1-1. Derefter var kampen meget på VB's præmisser, og forløsningen kom i det 58 minut, hvor indskiftede Julie, tager en flot solo tur, og sparker den indover til Camilla, som scorer til 1-2. Derefter har vi endnu flere gode muligheder for at lukke kampen, men kampen ender 1-2.

Cheftræner, Oliver Lundgaard var en glad, men nok allermest stolt træner, som virkelig roste pigernes 2.halvleg - "selvom vi ikke spiller vores bedste 1.halvleg i efteråret, bliver vi ved med at tro på tingene, og kæmpe røven ud af bukserne, der hvor det så allermest sort ud og det gav pote, med en sejr. Kæmpe ros til pigerne med at holde fokus i alle 70 minutter, det bliver bedre, og bedre, og selvom vi ikke spiller vores bedste kamp, vinder vi"

Lidt fra fredagens 1-4 sejr i Skødstrup:

Pigerne satte sig på kampen fra start, og havde indenfor de første 9 minutter mange gode afslutninger på mål, og et på træværket. I det 9 minut får vi scoret til 0-1, ved et flot venstrespark af højrebenede Rigmor, som scorede sit første mål i sæsonen.
Derefter gik der ikke langtid før at sæsonens indtil videre topscorer på holdet, Camilla, scorer et flot mål til 0-2, efter flot forarbejde af Ajla. Derefter manglede skarpheden foran mål, hvor vi har rigtig mange gode chancer. Igen stor ros til forsvaret, som holder Skødstrup fra vores mål i hele 1.halvleg, og perioder af 2.halvleg. 2.halvleg bliver en mere rodet affære, Skødstrup får medvind, og det kunne godt ses på spillet. Deres angriber, får tilkæmpet sig et straffespark, og de reducere til 1-2 Efter at vores kæder ikke står tæt nok, og vi ikke får afvist bolden. Efter at pigerne havde fået rystet målet af sig, scorede Benedicte, 2 minutter senere et, vi vil kalde et fantastisk flot mål, fra baglinjen. Derefter satte pigerne sig på spillet, og havde flere gode muligheder, som bl.a Celina scorer et flot mål på til 1-4, efter flot opspil. Pigerne spiller en meget fin kamp, hvor mange ting lykkes, men også ting som der skal arbejdes på.

Pigerne har en endnu vigtigere hjemmebanekamp på fredag i VB Parken, hvor holdet tager imod Marienlyst - et rigtig stærkt og teknisk hold. Kampstart kl.19:00 - Støt og bak op om byens pigetalenter.