Menu

U14 forsvarede titlen ved Viborg Elite Cup

image
29. januar 2018 kl. 13:32

Vejle Boldklubs U13 og U14 drenge var i weekenden afsted til opstartsstævnet FK Viborg Elite Cup 2018. For U14 drengene var der særligt pres på, da de sidste år vandt stævnet i overbevisende stil.

Fredag ved 12:30 tiden drog de to trupper afsted, da begge havde første kamp ved 16-tiden. U14 startede ud mod værterne fra Viborg. Trods store chancer og en omgang kaosfodbold endte kampen 1-0 til de røblusede og titelforsvaret var i gang. Lørdag var der to kampe på programmet. Første kamp mod Sønderborg skulle vise sig at blive noget af et målshow. Med hele 6 forskellige VB-målscorere vandt gutterne 9-1 og var aldrig pressede. Dermed var der en finaleplads på spil i sidste kamp mod HIK. Presset var dog ikke noget man kunne mærke og trods endnu en smal 1-0 sejr var der ikke tvivl om kampens udfald. Dermed stod den på finale søndag. Modstanderen var den anden puljevinder, Roskilde - umiddelbart en stærk modstander.
U14 drengene viste ikke tegn på nervøsitet og på to mål efter fremragende opspil var sejren i hus - 2-0. Dermed kunne gutterne endnu engang tage en stor, flot pokal med hjem til VB Parken.

Anderledes svært blev det for U13-drengene der ikke ramte det forventede niveau henover weekenden. Det startede ellers flot med en 6-0 sejr over Hobro fredag eftermiddag. Lørdag blev en hård resultatmæssig dag, da det blev til nederlag mod FA2000 og Roskilde - umiddelbart en hård resultatmæssig skæbne for de rødblusede. Dermed stod søndag på en beskeden kamp om 5.-6. pladsen mod HB Køge. Spillet bar præg af en slem vind og på forhånd var det næsten forudsigeligt at det ville blive afgjot på tilfældigheder. Det gjorde det da også da Køge skulle score kampens eneste mål på straffespark trods Vejle-keeperen havde hånden på bolden før den strøg i mål. En hård weekend for de unge drenge, men de udviste efter stævnet iver efter at rejse sig igen i næste weekend hvor U13 og U14 igen tager til stævne sammen - denne gang på Jysk Park i Silkeborg.

Luk