Menu

VB årgang 2007 (nuv. U11) vinder af VB Cup 2017

image
25. august 2017 kl. 07:54

Vejle Boldklubs årgang 2007 vinder VB Cup 2017 uden nederlag i en meget jævnbyrdig pulje.

 

 

 

 

Holdet fra venstre Mathias Vedel Lauridsen, Asger Kjærsgaard Jensen, Kidus Kirk Johansen, Zamir Alamyar, Anton Klaster, Mikkel Poulsen, Kristian Tonnisen, William Husted, Pæshang Ahmad, Anders Schytz (træner) og Camilla Schytz (træner)

Årgang 2007 er et ny-startet hold, der blev oprettet i vinteren 2016 med 14 friske drenge. VB Cup var afslutningen på forårssæsonen, hvor U10 var i pulje med Grindsted GIF, Hedensted IF 1, SSK og NBSIF. VBs U10 drenge skulle i den første kamp mod Grindsted GIF lige have rystet startnerverne af sig, men udviste en flot moral og vilje efter at have været bagud 0-1 til at vende kampen til en 3-1 sejr imod et rigtig fint Grindsted hold. U10 kunne nu efter en sejr over NBSIF vinde VB Cup ved at besejre SSK. Det var en meget velspillet kamp, hvor VBs U10 hold havde sluppet håndbremsen og gav den fuld gas. Det var en fornøjelse som trænere at se gode eksempler på forårets træningstemaer, der var med til at sikre en sikker sejr.

 

I den sidste kamp imod Hedensted IF var kræfterne ved at være sluppet op hos de 9 VB spillere, men det blev en spændende kamp med to godt kæmpende hold, der endte med pointdeling. VB U10 kunne nu kalde sig vinder af VB Cup 2017 samtidig med at være det mest scorende hold, og det hold, der lukkede færrest mål ind.

 

I starten af den nye sæson 17/18 venter spændende opgaver i form af Golden League, en træningskamp mod KB (FCK) d. 27 august i VB Parken og Niels Hald Cup på Frederiksberg.

Luk