Menu

Damesenior 2. division – opstart og nye spillere.

image
16. august 2022 kl. 19:54

Efter et forår hvor det lykkes os at blive i 2 Division med en super flot slutspurt, kunne vi gå på en velfortjent sommerferie. Vi vidste samtidig også at vi måtte sige farvel til flere spillere hvilket betød ekstra arbejde i ferien i et forsøge på at få udfylde de nu tomme pladser. Dette var ikke nogen nem opgave, men en nødvendig mission som skulle lykkes på meget kort tid midt i ferien.

Med en opstart som blev kortere end normalt er vi nu startet op igen. Og med stort fremmøde til hver eneste træningspas de første 14 dage lover det godt for opstarten. Pigerne arbejder hårdt og målrettet til hver træning og stille og roligt får de fornemmelsen for bolden igen og får bygget konditionen op efter en velfortjent ferie. Samtidig er det hårde arbejde med at hente spillere til også lykkes, så vi nu er klar til at spille om point igen. Stort velkommen skal lyde til Camilla Bendorf (HT/SIK) Emma Kjærgaard (Middelfart) Josefine Mørch (Silkeborg) Josefine Valbak (Kolding If) og tilbage i truppen har vi igen fået Rikke Troelsen som har holdt en kortere pause.

Vi ser frem til at komme i gang med kampene og vi håber at se en masse tilskuere til at støtte pigerne i kampen om point når vi igen viser VB trøjen frem på hjemmebane.

 

Finn og Jørgen

Luk