Skovbakken og Vejle delte point hos kvinderne

Steen Trolle og Anne Thomsen
04. april 2016 kl. 15:47
Kampen i Skovbakken forblev målløs

Vejle åbnede lørdag sit første slutspil i 3F Ligaen nogensinde med at hente et point i Aarhus. På Vejlby Stadion blev det 0-0 mod Skovbakken, der er gået ind i slutspillet som nummer tre.

”Vi er meget, meget tilfredse. Det var en uskøn kamp, men nu er vi i gang med slutspillet og vi er kommet på tavlen, og det er det vigtigste. Vi spiller mod rækkens nummer tre på udebane og får point. Så vi har bevist, at vi ikke bare er med i slutspillet for oplevelsens skyld,” siger Vejles cheftræner Jesper Søgaard.

En kraftig vind gjorde kampen i Aarhus til en rodet oplevelse. Det var, som Jesper Søgaard siger, ”en kamp med 400 indkast og en masse frispark”.

”Uafgjort var et meget rimeligt resultat. Vi spiller to vidt forskellige halvlege på grund af vinden. Skovbakken dominerer den første halve time, og vi er bedst efter pausen,” siger Vejle-træneren.

Vejle havde en del frispark uden for feltet og en del hjørnespark. Men ingen af dem gav bonus.

”Vi får for lidt ud af vores dødbolde. Det bliver vi nødt til at arbejde på, hvis vi skal have flere point. Vi skal også være bedre til at turde have bolden og vi skal være bedre på den sidste tredjedel af banen,” lyder Vejletrænerens analyse efter 0-0 kampen.

Keeper Katrine Beck har følgende syn på kampen:

"Kampen i dag var en ikke særlig flot spillet kamp. Banen var dårlig, og der var en kraftig vind. Det gav sig udtryk i, at begge Skovbakken var bedst i de første 45 minutter, og vi havde så til gengæld de sidste 45 minutter. Jeg er godt tilfreds med resultatet, men vi kan da godt ærgre os over, at Natascha's mål blev annulleret for offside. Skovbakken havde dog også flere store chancer, som de burde have scoret på, så et uafgjort resultat er fair nok."

Vejle møder de næste to runder guldkandidaterne Fortuna Hjørring og Brøndby. Begge kampe spilles hjemme i Vejle.