Menu

Smalt nederlag til kvinderne

Anne Thomsen
24. maj 2016 kl. 21:39
Skovbakken løb ufortjent med alle 3 point på Vejle Stadion

Vejle's kvinder i den bedste række måtte lægge ryg til et smalt nederlag. Kampen blev spillet i flotte omgivelser på Vejle Stadion, og på tribunerne sad 125 tilskuere sammen med en stor flok måske kommende 3f liga spillere fra årgang U9 til U17. Ungdomsspillerne havde haft fællesspisning og kampoplæg ved Jesper Søgård inden kampen.

Vores kvinder var klart det bedste hold på banen her til aften. Men skæbnen var hård ved os, og man fristes til at konkludere, at vi fik frastjålet 3 point. Holdet lagde ellers ud i et højt tempo, og vi var i boldbesiddelse det meste af kampen. Kvinderne spillede med mod og stor risiko, men lige lidt hjalp det.

Skovbakken får begge mål vores opspils-fejl. Det var dumme mål, idet vi spillede klogt, og vi både kæmper godt og står godt på banen. Vi fik dog et enkelt mål fra Karen Holmgård.

Hele holdet leverede en super indsats. Og man kan ikke sige noget til, at spillerne er dybt skuffede over resultatet. De havde fortjent en bedre skæbne i dag.

Jesper Søgård udtaler, at han er stolt af pigerne efter aftenens præstation. At han så måtte lægge øre til 80 minutters fornærmelse fra en Skovbakken-tilskuer er en meget uheldig hændelse, som forhåbentlig ikke gentager sig igen her i Vejle.

Nu venter Brøndby på udebane nu på søndag, og derefter slutter vi af med to hjemmekampe mod hhv. OB lørdag d. 11. juni og Kolding Q lørdag d. 18. juni.

Luk