1-1 i sæsonpremieren for U14 Liga 1 mod VSK Aarhus

image Da Ida scorer til 1-0 i 1.halvleg FOTO: JJ Foto Vejle
U14 Liga 1
12. august 2018 kl. 11:15

Det blev til 1-1 i sæsonpremieren, for U14 Liga 1 holdet, efter en kamp som bølgede frem og tilbage mod VSK Aarhus i sæsonens første kamp.

Pigerne fik en super start på sæsonen til årets Vildbjerg Cup, hvor det blev til en bronzemedalje og en målscorer på 26-2.

Truppen har henover sommerferien fået tilgang af Ida Lillebæk(Bredballe IF), Rigmor Priess(Vinding SF) og Adna Ljeskovica(Skibet IF), og man må sige at alle 3 piger har fået stemplet flot ind på holdet i opstarten.

Vi havde inden kampen brugt en del tid på, at vi skal være det hold som turde at spille fodbold, og gør det vi er gode til, hvor der skal være plads til at turde at lave en fejl - ellers bliver man ikke bedre. Med 4 nye udefra, og 3 spillere fra sidste års hold, som er rykket ned og spiller U13L1, og ovenikøbet en helt ny træner, som har haft pigerne i 2 uger - ja, det er et helt nyt hold, som skal spilles sammen - og det gjorde udfaldet af kampen i dag, til en lidt nervøs start.

Vi scorer til 1-0 sidst i 1.halvleg på et rigtig flot angreb, hvor vi får spillet bolden helt nede fra vores eget forsvar, og igennem VSK Aarhus’s midtbane og forsvar, hvor Alberte køligt smækker den indenover til vores nye spiller Ida, som sikkert står på pletten, og score til 1-0. I halvlegen blev der snakket om, at vi skulle til at gøre det vi er gode til, og at vi altså er et hold med 14 dygtige fodboldspillere. Vi skulle ikke falde i niveau, og holde presset højt.

2.halvleg mindede meget om første. Mange nærkampe, og mange tekniske fejl, hvor VSK Aarhus dybt inde i 2.halvleg får tilkæmpet sig et straffe som de udnytter til 1-1. Derefter presser pigerne på, og har flere gode muligheder for at få hevet sejren i land, men bolden ville det anderledes, og derfor slutter kampen 1-1.

På indlæg og løb i feltet, var vi skarpe - men manglede marginalerne. Vores pasningsspil, roligheden i vores spil, og løb for hinanden skal der arbejdes videre med. Men der var også lyspunkter i kampen. Vi skaber rigtigt mange chancer i kampen hvilket er rigtigt positivt men vi får ikke scoret på de chancer vi tilkæmper os, hvor vi også skulle have lukket kampen, og så vores arbejdsindsats i store dele af kampen, kunne der ikke sættes et præg på.

Vi ramte ikke helt dagen i dag, og det var skuffede spillere efter kampen, som selvfølgelig havde troet på vi kunne få alle 3 point. Dog lover det godt for den kommende sæson, da det går den rigtige vej - der er så meget gå på mod, og tro på tingene hos pigerne, så vi skal lige i gang.

Pigerne arbejder stenhårdt på træningsbanen i øjeblikket, og gør det også på mandag til træning, inden vi onsdag drager en tur til IF Lyseng, for at spille efterårets 2.kamp i et vaskeægte klasseopgør mellem to rigtig gode hold, og den ser pigerne frem til, og vil levere 220%, for at få point med hjem igen.

Fredag tager vi til Talentstævnet i Stensballe, hvor vi er i pulje med Mejrup, FC Helsingør og Brøndby IF, og skal spille en masse gode kampe, mod gode hold i løbet af weekenden. Vi tager afsted med det klare formål, at levere noget flot fodbold, men også for at få spillet vores trup meget mere sammen, som i sidste ende ville gavne os i den lange Liga 1 sæson.

Tak til de mange forældre, og tilskuere som trodsede vejret, og gav pigerne en god opbakning, og til VSK Aarhus for en god kamp.