Menu

Tur til Holland for U15 Pigerne

image U15 Pigerne
Stine Gravesen
10. april 2023 kl. 22:54

Holland 2023

U15 pigerne har her i påsken deltaget i Holland cup, hvor det sociale blev vægtet højt på turen, samtidig med træner Laura Schytte også havde forventninger om at få en pokal med retur til VB.

 

Vi ankom skærtorsdag til EuroParcs Zuiderzee, hvor pigerne havde dagen til at falde til i deres hytter, udforske området eller tage en svømmetur i badelandet.

 

Langfredag brugte vi dagen i Amsterdam. Pigerne brugte penge på tøj, sko og hvad de ellers kunne finde af ting og sager som de lige manglede.

 

Lørdag stod vi klar til det vi alle havde ventet på. 3 spændende fodboldkampe, hvor pigerne leverer flotte mål, fight og støtter hinanden på holdet. Særligt et stort skulderklap til Silje Svingel som tager målet, da vores målmand bliver dårlig i den ene kamp.

Vi tager tilbage til lejren med 2 sejre og et nederlag. Hvilket placerer os til at spille om 1.-6. pladsen om søndagen.

 

Søndag møder vi to danske hold, Frederiksværk og Fortuna Hjørring. Begge kampe ender 0-0, hvilket placerer os til at spille om 3.-4. pladsen.

Vi når nu frem til stævnets sidste kamp, pigerne er ved at være trætte, ømme i kroppen og lidt medtaget af alle de øvrige og intense kampe der har været under stævnet.

Vi skal spille mod de irske piger, en kamp hvor vi fighter godt og får sluttet godt af på hele stævnet til trods for et 3-1 nederlag.

 

Pigerne tager en flot 4. plads med hjem til VB og ender som det bedst rangeret VB hold på 11 mands, samt en stor pokal.

Træner Laura Schytte og holdleder Stine Gravesen er mere end tilfreds ovenpå hele stævnet: “det har været en tur hvor pigerne har haft en masse socialt sammen, samtidig med de har spillet nogle gode og spændende kampe, vi er stolte af dem alle hver og en. Det er en skøn flok piger vi har haft med på tur”

 

Nu venter en mandag med afslapning og restitution, så pigerne kan stå skarpt til næste turneringskamp mod Haderslev d. 11/4 i VB.

Luk