Vejle Boldklub U14 Liga 1 vandt storsejr over Skødstrup SF

image
U14L1
02. september 2018 kl. 19:51
Målscorerne i dagens sejr over Skødstrup, fra højre: Ida, Camilla, Olivia & Julie.

Søndag d.2/9 dannede VB Parken ramme om 4 runde i Liga 1 i et fantastisk septembervejr, hvor VB-pigerne tog imod Skødstrup SF. Et hold som har haft store nederlag, men senest fik 3-3 mod topholdet fra Haderselv FK, så et hold vi inden kampen havde stor respekt for.

De første 20 minutter var boldbesiddelsen 90/10 i VB's favør. Skødstrup blev presset godt og grundigt i bund, men vi er ikke skarpe nok på vores chancer. Men endelig i det 26 minut, får vi hul på bylden. Med godt forearbejde af Ajla, smækker Ida den i kassen til stillingen til 1-0. Pigerne holder presset, og det bliver både 2-0 ved Camilla, og 3-0 ved Julie inden pausen.

Efter pausen pressede pigerne igen Skødstrup helt i bund, som havde svært ved at komme til chancer, og spil - stor ros til VB-pigerne. Vi får i det 53 minut scoret til 4-0 ved en flot scoring af Olivia, og pigerne holdte fokus, lige indtil Skødstrup's nr. 7 fik bolden i det 58' minut. En solotur, igennnem midtbanen og forsvaret, reducerede hun til 4-1, og 3 minutter senere til 4-2. Hende havde vi stor fokus på inden kampen, og hende fik vi lukket godt ned på indtil det. 58 minut. Men der skal hellere ikke tages fejl af at hun spillede en god kamp, og derfor stor ros til Skødstrup, som udnyttede det. Man skulle herefter tro at det gav et chok i pigerne, på den gode måde. De kæmpede bravt videre og scorede 1 minut efter til 5-2, og 6-2 ved Olivia, og Julie. De sidste 10 minutter var vi vidne til flot fodbold, hvor fokusset var at holde bolden i egne rækker, og ikke spille for defensivt. Lige inden dommeren fløjtede kampen af kunne Camilla sætte bolden i målet igen, til slutresultatet 7-2 til VB-pigerne.

En flot spillet kamp, hvor det positive var at pigerne holdte fokus selvom vi kom foran 4-0, og blev ved med at kæmpe, og holdte gejsten oppe. Vi skal blive lidt bedre på at få flyttet bolden fra side til side, og det er også noget vi arbejder på, på træningsbanen - men i dag, var en dejlig sejr, og et bevis på at holdet er ved at nå deres topniveau. Der var mange lyspunkter at tage med til forberedelserne til næste weekends hjemmebane kamp mod Fredericia FK.

Cheftræner Oliver Lundgaard udtaler efter kampen "En rigtig god indsats fra alle 14 piger i dag, alle ydede hvad de kunne. Men vi skal være bedre på bolden, og være bedre til at få flyttet bolden, og ikke bruge for mange berøringer. Men det er småting som vi arbejder meget på, på træningsbanen i øjeblikket. En fortjent sejr til pigerne, som helt klart har fortjent det, efter et par hårde uger på træningsbanen - der skal lyde et kæmpe tak, til alle de fremmødte til dagens kamp, som heppede på VB-pigerne"

Pigerne ligger pt. på en foreløbelig 2.plads i U14 Liga 1 med 7 point for 4 kampe.