Menu

Nyhedsbrev januar 2019

30. januar 2019 kl. 22:47

N Y H E D S B R E V   01/2019


Information fra bestyrelsesformanden
Som alle forhåbentligt har konstateret, er vor nye kunstbane helt færdig og taget i brug, og vi kan nu tilbyde alle vores hold, inklusiv superliga holdet, træning på kunstbaner i VB parken. En stor tak skal lyde til alle, der har støttet os og medvirket til, at vi har været i stand til at finansiere alle udgifter forbundet med etableringen. Vi er i færd med at trykke et stort skilt, hvoraf det fremgår, hvem der har støttet etableringen af kunstbanen. Skiltet bliver sat op på hegnet, således at det kan ses fra parkeringspladsen

Sponsorsalg
Vi har endelig fået gang i salg af bandereklamer. Vi har med etablering af bander rundt om bane 2 og 3 nu ca. 600 meter bandeplads. Dette betyder, at vi har plads til ca. 100 stk. 6 meters bander. Hvis vi formår at sælge alle bander, vil det give os at stærkt økonomisk fundament i fremtiden!

Kai Johansens minde
Donation fra Kai Johansens familie
1.dec. 2018 døde Kai Johansen. Kai spillede i perioden 1951-1961 220 kampe for VB. Senere fulgte en lang karriere i DBU. Mange husker nok Kai som holdleder for landsholdet, hvor han blandt andet var med ved EM-triumfen i Sverige i 1992.
Kai var VB-mand helt ind i hjertet. Derfor valgte familien i forbindelse med Kais død at opfordre til, at man – i stedet for f.eks. blomster til begravelsen – kunne betænke ungdomsafdelingen i VB. En meget flot gestus. Samlet er der på den baggrund indløbet 40.000 kr. til ungdomsafdelingen i VB.
Bestyrelsen har været samlet og drøftet brugen af midlerne. Bestyrelsen er enige om, at såvel pige- som drengeungdom hver betænkes med 20.000 kr. Midlerne skal bruges som et tilskud til stævner, træningslejre eller tilsvarende i 2019.  Bestyrelsen drøfter endelig fordeling med de afdelingsansvarlige.
En stor tak skal lyde til Kai´s familie.
Æret være Kai Johansens minde.



Mulighed for ansøge VB fonden om tilskud.
VB fonden blev etableret da bogen om ”Mr. VB” Eigil Jensen blev udgivet. Alle indtægter ved salg af bogen tilfaldt fonden og følgende vedtægter blev formuleret:
Fondens formål er at yde økonomisk støtte til Vejle Boldklub. Det er fondens formål at tilgodese den ekstraordinære indsats eller initiativer, som fremmer den sportslige udvikling og/eller det sociale sammenhold og som eksempel herpå, uden at nedenstående er udtømmende, kan nævnes:
- En træner eller leder, der i særlig grad har gjort sig bemærket gennem initiativer til gavn for amatørarbejdet som helhed eller afdelinger.
- Tilskud til træningslejre
- Tilskud til deltagelse i turneringer i udlandet
- Tilskud til afvikling af særlige invitationsturneringer.
Der er i dag ca. Kr. 90.000 til rådighed, og man kan søge VB fondens bestyrelse om støtte inden for fondens formålsparagraf. Ansøgning skal sendes til sekretær Conny Laursen på mail: conny.laursen@mail.dk.

Udskiftning i bestyrelsen
Jon Kristiansen har af arbejdsmæssige årsager valgt at udtræde af bestyrelsen Stor tak til ham for den tid, han har deltaget i bestyrelsesarbejdet. Annette Meineche Jørgensen bydes velkommen som nyt medlem i bestyrelsen. /Knud Engedal

Kom og gør en god handel - Salg af VB tøj

Tirsdag den 19. februar kl. 17-19 sælger vi VB tøj i cafeteriet.
Der er dels brugt tøj, og dels nyt tøj fra tidligere kollektioner, og fælles for det hele er, at det er til gode priser. Der er primært voksenstørrelser, men også lidt i børnestørrelser.

Vil du være med til at sætte dit præg på årets VB Cup?
Dette er absolut sidste udkald efter frivillige, som kunne tænke sig at deltage i VB Cup planlægningsudvalget. KOM NU KÆRE VB FOLK – intet sker af sig selv, hvis vi vil værne om vores klub, og sørge for at vi fortsat kan profilere os ift. til en masse fodboldbørn, så skal der altså friske kræfter til!!!!!
Kontakt Annette Kruse mail:krusejoergensen@yahoo.dk

Klublokalet som samlingspunkt

Vi oplever desværre, at mange af klubbens medlemmer vælger ikke at benytte cafeterialokalet på 1. sal. En tendens vi som klubbestyrer er meget kede af, og som vi gerne vil arbejde på at få ændret. Lokalet skulle gerne være klubbens omdrejningspunkt og sociale samlingspunkt for alle; medlemmer – trænere - ledere og spillere. Vi er løbende i dialog med VB’s Venner, som jo forpagter kiosken, om hvordan vi i samarbejde, kan tilbyde et stærkere tilbud til klubbens medlemmer. Vi modtager meget gerne input fra dig, til hvordan vi kan sikre, at klublokalet bliver det helt naturlige mødested før/efter træning og kamp. Forslag sendes til: kontor@vejleboldklub.dk /Jakob Thygesen

Tusind tak til Tømrermester Karsten Høgsborg.
Som har doneret både materialer og arbejdskraft til etableringen af den nye bund til kamerastativet ved den ”gamle” kunstgræsbane, så kampene igen kan filmes fra en ordentlig vinkel på et sikkert fundament. Klubben sætter stor pris på den store opbakning, som Karsten Høgsborg har gives os igennem mange år.

Frivilligdag i VB – søndag 9. december
12 friske mænd og kvinder mødte op til vores frivilligdag, og hvad der kunne mangle i antal, blev så rigeligt opvejet af godt humør, og en utrolig stor arbejdsindsats fra alle. Vi håber, at klubbens medlemmer vil bemærke og sætte pris det arbejde, der blev gjort. Vi appellerer desuden til, at alle vil hjælpe til med at holde orden, og generelt behandle vores faciliteter med respekt, så vi kan blive ved med at have gode faciliteter til gavn for fodboldglade piger og drenge i alle aldre i mange år fremover.

 Følgende opgaver, blev løst i løbet af de tre timer:

- Rengøring af bander omkring bane 1.
- Rep. af sæder i spillerbokse.
- Oprydning/ophængning af div. i boldrum. 
- Rengøring af udvendige vindueskarme på klubhuset. 
- Trækning af kabler på projektor i mødelokalet + opsætning af kabelbakke til tv. v. spillergangen + spartling af huller. 
- Opfriskning/rengøring af toiletter v. cafeteriet. 
/Annette Kruse

Kontingent

Den 25. januar blev der sendt advisering til alle, at der skal betales kontingent den 1. februar. Hvis du ikke er tilmeldt automatisk kontingentbetaling, eller hvis dit kort er udløbet, så modtager du 1. februar et betalingslink, som skal benyttes til betaling.

Hvis du ikke modtager en notifikation eller et betalingslink, bedes du henvende dig på kontor@vejleboldklub.dk, for alle SKAL betale kontingent, og det er DIT ansvar, at det bliver gjort. Hvis du ikke har hørt fra os, skyldes det nok, at vi har en forkert mailadresse registreret, og så har vi ingen mulighed for, at komme i kontakt med dig - derfor er det også DIT ansvar, at vi har den korrekte mailadresse på dig.

Hvis du ikke har betalt inden for tidsfristen, bliver du først spærret til holdkort, så du ikke kan spille kampe, hvorefter du bliver udmeldt af klubben.

Sæsonkort
Hvis du har betalt dit kontingent senest den 6/2, kan du - via din holdleder - få dit sæsonkort til forårets Superligakampe på Vejle Stadion. Næste gang vi deler sæsonkort ud, bliver i slutningen af februar, så husk at betale inden fristen, hvis du gerne vil se de første hjemmekampe. Sæsonkortet er et almindeligt stykke A4 papir, og det kan ikke erstattes, så du skal passe godt på det, da det gælder hele forårssæsonen 2019. Du kan evt. gemme en kopi, eller tage et billede af det./Henriette Eskildsen.

Goddag og farvel – rokader i trænerstaben

U5-U8 piger: Velkommen til Frederikke Graakjær, Laura Jørgensen og Lea Troelsen
U10-12 piger: Velkommen til Rasmus Jørgensen
U14 piger: Tak for indsatsen til Oliver Lundsgård
U13-U18: Velkommen til talenttræner Steen Petterson
Kvindedivision: Velkommen til Allan Drost.
Serie 3: Tak for indsatsen til Erik Jensen og Daniel Rosenquist
U19 Liga 2 – Tak for indsatsen til Kim Hansen, Benjamin Debel og Ghita Hansen
U19 Liga 1: Velkommen til Heino Devantier og Goran Skopljak
Herre senior og ungdom: Velkommen til afdelingslederassistent Jan Knudsen/Benny Gylling.

T+ træner: DBU har revideret licenssystemet, og i den forbindelser glider T+ rollen u, og erstattes af en Ungdomsudviklingstræner. Allan Dvinge som i to år har været klubbens T+ træner, har ikke mulighed for at varetage jobbet som UUT samtidig med hans civile job, og derfor har vi måtte tage afsked med Allan. Vi takker for en god indsats. 
U14 Liga 1 – Vi har indgået en aftale med Nikolai Primdahl omkring assistenrollen på U14 Liga 1. Nikolai har selv spillet fodbold i VB´s talensektor, og han har været træner i klubben i godt et års tid. Stort velkommen på årgangen/Henriette Eskildsen.

Du kan også bidrage til nyhedsbrevet
Hvis du har en god nyheder, en sjov historie eller et spørgsmål med relevans for alle i klubben, så send det til os på mailadressen kontor@vejleboldklub.dk. Det er også denne adresse du skal bruge, hvis du har spørgsmål til bestyrelsen eller til nyhedsbrevets indhold.  

31.01.2019 / Bestyrelsen

Luk