Menu

Referater fra 2021

Kære VB Senior

Bestyrelsen ønsker jer alle godt i denne noget kedelige periode i restriktionernes herredømme, og for nærværende kan vi stadig ikke sige noget præcist om, hvornår vi kan holde vores møder igen. Vi skrev i december, at vi tidligst ville kunne holde møde i marts. Vi kan nu meddele, at vi ikke kan holde møde i hverken marts eller april. 

Den eneste pejling vi kan henvise til, er den opdaterede vaccinationskalender af 15. februar, hvoraf det fremgår, at borgere over 85 vil være vaccineret ultimo uge 11 i marts, og borgere fra 80-84 vil være vaccineret i uge 16 i april, og borgere fra 75-79 vil være vaccineret i uge 17 i april og borgere fra 65-74 vil være vaccineret i uge 19 i maj.

Så vi må nok forvente, at vi tidligst 4. maj eller 1. juni kan holde møde igen. Vi har reserveret Allan Simonsen til mødet i maj, hvor VB fylder 130 år den 03. maj og Keld Bordinggaard til mødet i juni.

Vi vender naturligvis tilbage, så snart vi ved noget mere konkret.

Som nævnt blev regnskabet lavet færdigt primo januar med et resultat på 2.384 kr. og aktiver på 23.160 kr. – kontingentopkrævning afventer vores generalforsamling som vil blive afholdt på førstkommende møde.

Der har ikke siden 7. december 2020 været flere runde fødselsdage  

Vi har desværre måttet tage afsked med Per Thomsen 77 år, som stille sov ind den 20. januar efter flere års sygdom. Han var glad for at deltage i Seniorklubben og deltog også på Endelave turen for nogle år siden og dyrkede fitness træning i Lido indtil for et års tid siden. Han var en god ven/overbo til Leif Jacobsen i flere år.

Æret være Pers minde.

Det kan også nævnes, at VB´s Old Boys afdeling fyldte 60 år den 15. februar.

Det er jo godt, at vi her i vinterkulden har kunnet varme os med de gode resultater Superligaholdet har præsteret og håbe på, at vi kan forblive i Superligaen.

VB´s Seniorklub

Bestyrelsen

21.02.2021