Menu

U14 Drenge Liga 1 sikkert videre i pokalen efter at AC Horsens blev ekspederet ud

image Victor Kjærsgaard scorede tre ud af VBs seks mål i kampen
10. marts 2020 kl. 21:16

Søndag eftermiddag, d. 08/03-20, spillede Vejles bedste U14 Drenge-mandskab pokalkamp hos de gule fra nord. VB havde en lidt hektisk optakt med to sygdoms afbud i timerne op til kampstart. Heldigvis sad de næste i truppen klar til at springe til med kort varsel. I løbet af weekenden havde vi mange i ilden i lørdagens træningskampe mod FC Helsingør hvor 12 fra U14 truppen suppleret med et par U13’ere mødte FCH’s U14 imens vi havde 5 spillere med U15 der også mødte Helsingør. Mere om det herunder.

AC Horsens – Vejle Boldklub, 3 – 6 (0 – 3), DBUjylland U14 Pokalturnering

VB satte sig fra kampens start på spillet, med AC Horsens i det vanlige defensive udgangspunkt afventende og klar på kontra. VB skulle lige finde sig til rette med at have så god tid og plads, på egen halvdel imens det blev mere kompakt omkring midterlinjen. VB satte flere gode opspil i gang og VB kommer også fortjent foran 0 – 1, 0 – 2, 0 – 3 og 0 – 4 inden Horsens får et mål, det bliver også til 2 – 5 inden Salskov lukker og slukker da han afslutter et flot VB angreb til slutresultatet 3 - 6. VB er hele kampen igennem var foran i tanke og handling. Flere gange så vi også Horsens med voldsomme frustrations frispark, men det ændrede ikke på en flot præstation fra VB’s side og videre avancement i pokalturneringen, hvor VB i kvartfinalen skal en tur til Aalborg og møde AaB U14.

Træningskamp mod FC Helsingør

Lørdag d, 07/03-20 mødte VB U14 FC Helsingørs ditto. Kampen start tæt, men som kampen skrider frem er VB mere og mere på bolden og kommer også fortjent for 1 – 0, 2 – 0 og 3 – 0. I slutningen af kampen rammes holdet af lidt koncentrationsbesvær og Helsingør scorer til 3 – 1 med 2 minutter tilbage og i kampens overtid lykkes det også at komme på 3 – 2. Fortjent sejr til VB og fin indsats af U13 spillerne som var med.

• 1 – 0, selvmål
  • 2 – 0, Pelle Rasmussen
  • 3 – 0, Pelle Rasmussen, assist Emil Barfod
  • 3 – 1, FC Helsingør
  • 3 – 2, FC Helsingør

Onsdag d. 05/03-20 mødte VB’s U14 drenge MG&BK i første sæsonkamp

Det blev en trist og grå hverdagsaften hvor VB havde bolden og Middelfart med fart og fysik fik rystet VB’s defensiv. VB blev bedre og bedre som kampen skred frem, men 0 – 3 føringen til Middelfart ved pausen, var desværre for stort til at VB kunne nå at hente det i anden halvleg. Rasmus Lykkegaard og Victor Kjærsgaard fik ellers bragt lidt spænding ind i kampen da VB et kvarter før tid var kommet tilbage i kampen og havde 2 – 3 på tavlen. Dette ender kampen også, og dermed ikke en ønskestart på sæsonen. Vi opløftes dog over at VB næsten fik skabt et comeback.