Menu

Serie 1 Ribe BK - Vejle B. 2-3 (2-3)

image
29. maj 2023 kl. 20:34

I en hæsblæsende 1. Halvleg blev de besøgende til dagens kamp i Ribe, forkælet med 5 mål, og de første 3 endda, indenfor spilleminut 5.

Ribe kom flyvende ud fra kampstart, og løb efter et par fremragende dybdebolde, fra vores bagkæde, og så stod der 2-0 inden stadionuret havde passeret 4 min.

Som så ofte før, viste vi dog fantastisk spil offensivt, 1. Minut efter 2-0 føringen, kombinerede “Patte” og “Matti” sig fornemt igennem Ribes forsvar, som udløste Patricks 8. Sæsonscoring.

2-2 scoringen kom i det 18. Minut, hvor “Nico” løb fra forsvaret, efter en dybdebold fra “Patte”.

3-2 scoringen, kom efter en flot solotur fra Toft, der udløste et helt korrekt straffespark, som han selv, med uhyre sikkerhed eksekverede (9. Sæsonscoring)

1. Halvleg blev meget intens med mange frispark og nærkampe, som på helt utrolig vis ikke udløste nogen advarsler til nogen af holdene, men der blev ikke scoret flere mål, så vi står nu med imponerende 27 points efter 10 kampe, og kan med 99,99% sikkerhed, kalde os, kommende Jyllandsserie hold.

Dagens VB’er, må været moralen, efter at have fået vist, at 2-0 er den farligste føring.