Serie 1 Skibet - Vejle b 1-2 (0-0)

image
23. april 2023 kl. 09:11

På en dejlig solskinsdag spillede skibet og VB’s serie 1. kamp, om for begge hold, 3 vigtige points.

Vi trak os heldigvis sejrrigt ud af opgøret med en 2-1 sejr, hvor vores spil, på ingen måde nåede højderne fra vores 2 første kampe, som blev vundet hhv. 4 og 5-0.

Efter 0-0 ved pausen, opsnuste Patrick Rasmussen en løs chance og scorede til 1-0.

Resultatet holdt i ca 5 min, hvor en personlig fejl, udløste et korrekt dømt straffespark, til Skibet, som sikkert blev eksekveret.

10 min før slutfløjtet var skibet dog ligeledes i gavehumør, da et indlæg fra Emil Toft, blev fejlbedømt, og sejlede henover Skibets målmand.

Der blev ikke scoret yderligere, og vi vandt for 4. gang, ud af 5 mulige.

De 2 bedste i dag var Nicklas Nymann og Nicolai “Skalsnartværefar” Søndergaard.

1. “Nikolai Søgaard og Nicolai Søndergaard var klart bedst i første halvleg” udtaler en af spillerne😉🔴⚪️⚽️