Menu

VB - Rødding IF 5-0 (3-0)

image
02. april 2023 kl. 10:45

Vores 2. Kamp i serie 1, skulle vi forsøge at fortsætte 1. rundes flotte 4-0 sejr ude mod Esbjerg, og lad mig fortælle med det samme at missionen lykkedes, da vi endte med at vinde fortjent 5-0.

Efter en famlende begyndelse på et vindblæst anlæg på VIES, hvor hvis uheldet havde været ude, godt kunne have været bagud 2-0 inden for de første 20 min, men en god fodparade af Rasmus, samt overkanten af "træværket", gjorde at vi med et mål på direkte frisparksmål af Emil Toft, et mål efter super gennemspillet angreb af debutanten Mathias Jacobsen og mål efter hjørnespark af Nicklas Nymann (ligeledes debutant), kunne gå til halvleg med 3-0.

1. Halvleg endte med ydeligere 2 mål til hjemmeholdet ved Frederik Hansen og Patrick Rasmussen.

God indsats af alle 14 spillende VB'er, der havde Noah Svenningsen, som kampens helt store profil.

Facit efter 2 kampe er 6 point og en målscore på 9-0.