Menu

Ferien er over og der står igen fodbold på programmet.

image
21. august 2023 kl. 07:52

Sæsonen starter altid brat ud efter ferien og med forskudt ferie bliver opstarten lidt x-1-mangler. Men vi har været i gang siden uge 30 - plus en træningsweekend med fuld damp. Sommeren over har budt på lidt ændringer i 2. div. truppen. Vi er startet op omkring et samarbejde med VIES og de piger har trænet med i det omgang de kunne fra starten og flere bejler kraftigt til 2. div. De er unge men vi er også et ungt hold og der er nogle meget spændende talenter vi gerne vil arbejde videre med og det gør at vi kan starte ud med en bruttotrup på 23 spillere, hvoraf vi kun har mistet en tidligere fast spiller pga. skade. Det giver os et sundt trænings miljø, hvor vi holder fast i missionen om at udvikle os personligt, men også se på holdets udvikling og samspil således vi sammen vokser- vigtigst er - at vi gør det hele med smil på læben og en fælles passion for sporten. Efteråret skal bruges til at få tingene fintunet og få holdet spillet sammen, således vi står stærkt til forårs sæsonen hvor målet er at fastholde vores position i 2. div. Vi er i denne sæson kommet i Sjællands puljen, så det bliver spændende at møde helt nye hold og busturerne kommer helt sikkert til at bliver fyldt med hygge, musik og godt humør - det er DNA’et i truppen. 

Vi har spillet en enkelt træningskamp hvor vi fik 21 spillere at se og så startede vi hårdt ud i pokalen imod 1. div. klubben Varde. Til kampen havde vi 5 debutanter med og allerede fra start var vi på og leverede. Efter 4 min. kommer vi foran og efter 12 er vi på 2-0. Vi holder føringen til halvleg og får en god snak om hvorfor det går så godt. Og alle kender svaret – vi giver os 100%. Vi fortsætter det kræfterne kan i 2. halvleg og selvom Varde får lidt mere af overtaget vinder vi 3-2 og er videre. Det lover godt for sæsonen - selvom den bliver hård.

Og sæsonen startede ud med Solrød hvor vi desværre starter med et 0-4 nederlag. Vi kan tage rigtig mange god ting med fra kampen. De er helt sikkert til at tale med. Vi har en masse gode momenter i kampen, hvor vi spiller rigtigt flot rundt om dem, men vi mangler det sidste for at gøre det helt perfekt og de er derimod kyniske i deres spil og score på de få chancer de får. Vores spil bliver ikke rigtigt farligt oppe foran og så bliver det svært at score og de chancer vi så har brænder vi modsat Solrød. Men vi er i gang og vi ser lyst på sæsonen.

Luk