image
Anne Thomsen
04. oktober 2018 kl. 14:03

Vejle B - Fortuna Hjørring:  3-2 (2-1)

Lørdag d. 29/9 havde kvinder besøg af gæsterne fra Hjørring. Sidst vi mødte dem blev det til et nederlag på 4-0, men denne gang var holdet opsatte på revanche.

Det var dog gæsterne der kom bedst fra start. Efter 7 min scorede Emma Nielsen til 0-1. Men blot 1 min senere fik vi tilkendt et frispark. Det var på Rana Ziraki’s favorit-position ca. 20-25 meter fra deres mål lidt til venstre for os. Og Rana udlignede da også med usvigelig sikkerhed. Derefter stod der Vejle på det meste af 1. halvleg. Vi havde flere gode aktioner, og ved et velspillet angreb scorede Nadja Bryld til føringen 2-1. Den føring holdt vi til pausen.

2. halvleg var blot 1 minut gammel, da Nadja igen kom på måltavlen. Vi fortsatte med at spille flot fodbold, men lidt efter lidt trak midtbanen sig lidt for langt tilbage. Det gav plads til Fortuna, som kunne reducere til 2-3 efter 73 min på mål af Sille Christensen.

Holdet kom så lidt frem på banen igen, og vi kunne holde føringen hjem, på trods af at gæsterne var lidt nærgående til sidst.

Holdet fik stor ros af træner Jan Erik efter kampen. Alle fightede godt og de holdt sig overordnet til den strategi der var lagt forud for kampen. Nu venter der en kamp på udebane mod Varde på lørdag. Og hvis holdet spiller som de gjorde imod Fortuna, kan de godt omsætte det uafgjorte resultat mod Varde sidst til en sejr.