Menu

Vejle Boldklubs kvinder (2) Sæsonens sidste kampe

image
22. oktober 2023 kl. 15:48

19/9 VB vs GOG/Jelling

Vejrforholdene var ikke gode, det regnede helt ekstremt og store vindstød. Jelling startede med at score et mål, hvor pigerne kaldte en offside, og dommeren ikke dømte den. Vi stoppede desværre med at spille fodbold, og de trillede bolden ind i målet. Vi havde igen det meste af spillet i kampen, og vi scorede på et langskud. Isabella Munkholm blev kampens spiller. Hun var en vigtig del af vores opspil og var spilstyrende. 

 

Kampens spiller: Isabella Munkholm 

Kampens resultat: 1-1 

 

 

23/9 Team HEG vs VB 

Det var en ret lige kamp og pigerne kæmpede virkelig for at vinde. Vi havde et par gode chancer. Kampen endt uafgjort, hvilket var et fair resultat. 

 

Kampens spiller: Lea 

Kampens resultat: 0-0

 

 

8/10 Give vs VB 

Vi kom dårligt fra start og Give fik scoret en masse mål. I kampen placerede vi os forkert, hvilket gav Give en masse rum til at spille i. De havde en skarp offensiv, som scorede på næsten alle sine chancer. 

 

Kampens spiller: Laura

Kampens resultat: 7-0

 

 

12/10 Vejle B vs Engum 

Pigerne var klar til kamp torsdag efter et stort nederlag i weekenden. Vi havde noget at bevise overfor hinanden og os selv. Vi havde en stærk defensiv, hvilket resulterede i, at vores 2 backs blev kampens spillere, hvoraf Andrea også scorede kampens mål. Vi havde størstedelen af spillet og en masse chancer. 

 

Kampens spillere: Nanna og Andrea

Kampens resultat: 1-1

 

Opsamling af denne sæson og mål til næste sæson 

I denne sæson har vi spillet mange kampe, hvor vi har haft en del af spillet og en masse chancer. I næste sæson skal vi blive dygtigere foran modstandernes mål. Vi skal vinde flere kampe fremfor kun at spille uafgjort. 

Luk