Menu

U17 liga 1 piger

image
25. september 2023 kl. 14:19

Pigerne knokler på til både træning og kamp. De er startet turneringen med et nederlag på 3-2 mod FC sydvest, hvor pigerne spiller enormt flot fodbold, vi er bagud 3-0 ved halvleg og formår i 2. halvleg at bringe spænding ind i kampen, da vi laver 2 flotte mål. Desværre er vi ikke skarpe nok i afslutningerne og ender derfor med at tabe kampen.

Tilbage på træningsbanen hvor pigerne øver deres flotte samspil og positioner, med særligt fokus på det offensive spil.

I weekenden d. 24/9 møder de Kolding Boldklub, en kamp flere af pigerne har set frem til. Det er nu de vil vise, at de skal gå hjem med en sejr.

Denne kamp sidder pigernes boldspil knap så skarpt som første kamp. Allerede efter 3. min. er vi bagud 1-0. Dog reducerer vi kort efter til 1-1 med flot sammenspil af Amanda Dobelmane som ligger en flot lang bold ind i feltet, hvor Signe Sørensen står klar til at nette den i kassen til 1-1.
Det resultat går pigerne til halvleg med.
2. halvleg er Kolding igen hurtigt på pletten og fører nu 2-1.
VB pigerne giver ikke op og efter 48 min. spil lykkedes det pigerne igen at reducere til 2-2 efter flot sammenspil af Frederikke Graakjær og Liva Gravesen, hvoraf Liva sender et fladt hårdt indlæg indover i feltet, hvor Astrid Genefke sparker den i mål. Stor jubel fra pigerne.
Som kampen skrider frem bliver det mere tydeligt, at Kolding er ved at være trætte imens VB pigerne fortsat kører på. Pigerne scorer til både 3-2 og 4-2 ved endnu engang at bevise, at det de øver til træning også bruges i kampen. Flot opspil fra både Cecilie Setnik og Frederikke Graakjær, gør at Mie Pedersen scorer 2 flotte mål og dette bliver kampens resultat 4-2 til de seje VB piger.

Naja Rasmussen bliver kampens spiller med mange flotte redninger i målet, som bestemt gør at Kolding ikke scorer mere end 2 mål.

Efterfølgende er der jubel, kampråb og store klapsalver fra alle forældre, søskende og andre der har taget turen til Kolding for at støtte U17 pigerne.

U17 pigerne består udelukkende af piger fra årgangen 2008, bortset fra en enkelt pige fra 2007.
Mange af pigerne har aldrig spillet i liga 1, det er kun 4 af pigerne som før har prøvet kræfter med det.
Det er derfor et stolt trænerteam der står bagved pigerne, som er begejstret for den udvikling pigerne har været igennem.

Stine - Holdleder

Luk