Menu

U17 Pigerne vinder Ramsing Cup

image
07. august 2023 kl. 22:33

U17 pigerne har i weekenden deltaget i Ramsing Cup. Et stævne vi aldrig har deltaget i.

Vi er 14 piger afsted hvoraf de 3 af pigerne er nogle vi har lånt, for at vi kunne stille hold. Derudover tager vi afsted uden en målmand.

Vi starter fredag med at spille mod Viborg Q, en kamp hvor vi lige skal finde hinanden og spille de 3 nye ind i truppen. Vi sidder stort set på hele kampen med flot boldspil og store chancer. Desværre formår vi ikke at udnytte chancerne til mål. Viborg Q får et hjørnespark i kampens sidste minutter, som de scorer på. Kampen taber vi 0-1.

Lørdag skal vi spille 2 kampe. Vi ligger ud med at møde Sande sportsklub, et norsk hold. Det viser sig hurtigt at her er pigerne bedre fodboldspillere. Vi vinder kampen 2-0 på flotte mål fra Signe og Alberte W., nu er vi igang.

Senere om eftermiddagen skal vi møde F16 Kirkeby IF, som har vundet alle deres kampe og sidste år vandt stævnet. Pigerne går til kampen med fight og flot fodboldspil, hvilket medfører en sejr på 2-0 med scoringer fra Mie og Amanda.

Resten af lørdagen har pigerne masser af tid til at hygge og slappe af.

Søndag skal vi spille de 2 sidste kampe, det viser sig at puljen er meget tæt. Vi skal vinde begge kampe i dag, hvis vi skal have pokalen med hjem.

Vi starter ud mod Mejrup, hvor det er tydeligt at mærke pigerne lige skal igang, vi er slet ikke klar. Med et par småjusteringer scorer vi hurtigt vores første mål til 1-0, en flot asist fra Alberte W. til Signe, der flot scorer. Senere i kampen tager Alberte W. selv affære og scorer til kampens resultat 2-0.

Sidste kamp til stævnet, skal vi spille på stadion mod Ulfborg-Vemb. Pigerne virker spændte men med god energi. Vi scorer hurtigt 2 flotte mål af Signe, som har spillet sig godt ind på holdet, en farlig topangriber vi har med.

Ca. 15 min. inde i kampen får vi et hjørnespark, som Amanda udfører til perfektion. I feltet står Liva G., som flot laver et hovedstød og bolden ender i kassen, 3-0 til os. Resten af kampen spiller vi i undertal, men pigerne lukker helt af. Da slutfløjtet lyder er der fest og glade piger. Vi fejrer det med VB sang, dans og champagne.

Stævnet har klart gjort os bedre som hold. Flere af pigerne har spillet pladser de ikke spiller normalt. Stor ros til både Mie, Cecilie og Alberte W. for at de ville tage målmandsposten på skift. 

 

Kæmpe stort tillykke til U17 pigerne med pokalen og vinder af Ramsing cup 2023.

Luk