Menu

"Udvikling af pige-målmænd" var overskriften i VB Parken onsdag den 25/9

image
29. september 2019 kl. 15:39
Der var både teori og praksis i samarbejde med DBU R3 Pigevisionsgruppe

I onsdags lagde VB Parken græs og gæstfrihed til. DBU R3 Pigevisionsgruppe havde inviteret pige trænerne i Region 3 til dialog mødet "Udvikling af pige-målmænd".

Mødet gav indblik i, hvordan man kan lave god målmandstræning. Der var fokus på den pædagogiske, praktiske og psykologiske del.

VB stillede med 20 friske medier i alderen 8 til 11 år.  Pigerne var så gode  og både pigerne og de gæstende trænere var engagerede i øvelserne.

Det var Stina Lykke og Karina Kalkehauge, der stod for øvelserne.

Efter den praktiske del  fortalte Stina Lykke om sin fodbold karriere.

Det osede af imødekommenhed og hygge i cafeteriet, hvor trænerne fik en sandwich, frugt, kage, vand og kaffe, tak til John og Karin og de skønne frivillige der gav en hånd med.

 

Mange af VB's trænere havde hjulpet afdelingsledelsen, så VB på højeste niveau kunne stille bane, bolde, mål og kegler til rådighed. I fællesskabets ånd  med alles imødekommenhed og hjælp så alt klappede, gjorde, at VB med stolthed får vist omverden, hvem VB er og hvad VB også kan, når vi står sammen, løfter i flok og gevinsten bliver ....,..,..  fællesskab, frivillighed og fodbold = klubliv, fodboldglade piger og  udvikling.

Hvis du ser piger i en sort T-shirt med et "superhelt" billede på af en super-helt-pige-målemand, er det fordi deres træner eller de selv har deltaget i Pigevisionsgruppens dialog møde.

VB var godt repræsenteret af egne trænere og blandt andet vores pige-målmand Vibeke Juhl Jensen.