Menu

U13-U15


U13-U15

I afdelingen U13-U15 talent er der for alvor tale om et elitemiljø for de bedste hold, og vi forventer meget af både spillere og forældre.Vi forsøger at planlægge, så de tre årgange træner samtidig, hvilket giver et godt socialt sammenhold, mulighed for træning på tværs af årgange, og derudover er der meget læring for de yngste ved at træne samtidig med de ældste.

Årsplan
Disse årgange holder typisk ferie de 3 første uger af skolernes sommerferie (Vejle Kommune), hvorefter den nye sæson starter. I ugerne indtil skolerne starter igen, er der som regel indlagt ekstra træninger og et stævne.
I efterårsferien, vinterferien og påskeferien er der også lagt ekstra træninger ind. Der er nogle ugers juleferie.
Året igennem er der mindst 3 gange træning om ugen på græs eller kunstgræs + kampe i weekenden. Vintertræningen kan være lagt på andre baner i området f.eks. Vejle Idrætsefterskole eller Bredballe kunstbane. Hen over vinteren suppleres fodboldtræningen ofte af en ugentlig alternativ træning, som kan være judo eller yoga, som virker skadesforebyggende og styrker motorik og smidighed.
Udover stævnet i sommerferien er der som regel et stævne i vinterperioden og et i løbet af foråret, men det kan variere fra år til år.

Tøjordning
Som talentspiller i U13-U14 er det obligatorisk at deltage i VB’s ordning omkring træningstøj – læs mere under ”Tøjordning for U13-U14”. Som U15 liga spiller er der et elitekontingent, som bl.a. dækker tøjordning.

 

Luk